To je to što me zanima!

Personalizirana maska ministra Ćorića postala predmet rasprave

Mnogi su ovu masku shvatili kao promociju vlastitog Twitter profila, kojeg je nedavno otvorio, a naglasio je da tamo sam piše objave. Kako bi pratitelji bili sigurni da je on nešto napisao, na kraju objave stavi inicijale
Vidi originalni članak

Na današnjoj konferenciji za medije ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić (41) imao je zaštitnu masku, koja je brzo postala predmet rasprave na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava ministra Tomislava Ćorića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nosio je uobičajenu bijelu masku, a u kutu bili su njegovi inicijali koje koristi na nedavno otvorenom profilu na Twitteru.

Mnogi su ovu personaliziranu masku shvatili kao promociju vlastitog Twitter profila, budući da tamo sam piše objave. No ponekad ima pomoć u pisanju objava.

- U upravljanju profilom mi pomaže tim, ali ću se stvarno potruditi na vaša pitanja sam odgovarati. Znam da će ih biti puno. Osobne tvitove ću potpisivati s (tć) - objasnio je ministar.

Komentari na njegovu zaštitnu masku su se samo nizali.

- Znamo da je iza maske on, a inače kada na maski nema T.Ć. znači da je poslao nekoga iz svog tima - pisali su pratitelji ministra. Ranije je ministar nosio sličnu masku, samo s hrvatskom zastavom u kutu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • calmato 02.02.2021.

    Najarogantniji politicar u vladi!

  • nickkobalt9 29.01.2021.

    evo da opet napisem jer mi je izbrisano - tić

  • stiven 28.01.2021.

    maknite ovoga tipa iz svih medija,meni se odmah trci na školjku, kada ga vidim,a treba mi nešto za smirenje,kada ga cujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare