To je to što me zanima!

Petar Ćiritović i Lucija Palić se vjenčali pa krstili sina isti dan

Kako piše Story, prijatelji bliski paru otkrili su da su se Lucija i Petar na izmjenu bračnih zavjeta odlučili desetak dana ranije. Glumac nije htio pričati o detaljima
Vidi originalni članak

Prije nešto više od dva tjedna glumac se s majkom svoga sina vjenčao na intimnoj ceremoniji u Remetama, piše časopis Story. Petar Ćiritović (32) i Lucija Palić isti dan su i krstili petomjesečnog dječačića Krstu. Krštenje su planirali dva mjeseca, a sve je ovisilo o povratku Petrova oca s puta.

Kako piše Story, prijatelji bliski paru otkrili su da su se Lucija i Petar na izmjenu bračnih zavjeta odlučili desetak dana ranije. Iznenadnu odluku podijelili su s najužim članovima obitelji i najbliskijim prijateljima. Glumac je taj poseban dan htio provesti u društvu prijatelja i obitelji, bez interesa medija. Petar je samo potvrdio da je istina da se vjenčao, ali više od toga nije htio otkriti. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • glas-razuma 07.11.2012.

    Lucija Palić bi mogla biti ili vanzemaljka ili janjevka... i kako to ona misli napravit svadbu bez iljadu i petsto članovi od uža rodbina i bez pjesme "da ti kupim devojče svileno maramče" koja je taaaako tipična za janjevačke svadbe? Lele, Lucija, šta uradi da se ne posrami?! :-)))))

  • kaiyla 07.11.2012.

    ajde da bar netko ne davi detaljima i pričama,svaka čast i sretno))

  • profinjena 07.11.2012.

    hm, da i???? I tko su oni, ai zašto bi to meni li nama bilo bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare