To je to što me zanima!

Petar Grašo je poručio: 'Bit ću na 80. Oliverovu rođendanu...'

Danijela je otpjevala pjesmu 'Neka mi ne svane', koju joj je napisao za Eurosong, a Petar je dodao kako mu je ona gošća na koncertu zbog mira u kući
Vidi originalni članak

Splitski glazbenik pozdravio je s pozornice zagrebačke Arene svoje roditelje pjesmom 'Uvik isti', a posebno emotivno bilo je kad je otpjevao pjesmu 'Dvaput san umra' Olivera Dragojevića. 

Petar Grašo (41) dodao je da je uspio zbog dva čovjeka. Zahvalio je Tončiju Huljiću, koji mu je kao klincu od 16 godina dopustio da piše pjesme i Oliveru Dragojeviću.

- Neću moći biti na njegovu 70. rođendanu, ali ću sigurno biti na njegovu 80. - rekao je Grašo.

Danijela je otpjevala pjesmu 'Neka mi ne svane', koju joj je napisao za Eurosong, a Petar je dodao kako mu je ona gošća na koncertu zbog mira u kući.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 27.11.2017.

    Sad te se samo rijetko sjetim, prolaze dani, vrijeme leti,..Kako se poruše sni a isto smo sanjali. Sad te se samo rijetko sjetim, gdje li si zimi gdje si ljeti,..Već je hladno ruke mi zgrij. Uvijek sve završava bliže bolu.Mrvice od ljubavi na tvom stolu,..Jednom si rekla ti zbogom oprosti mi,..I sve je nestalo ko za čas. Jednom si rekla ti ne znam se kajati,..Jednom davno smo imali nas... I Vera od suvog zlata-od njega najbolje! :)

  • plik 27.11.2017.

    "spaktakl" u Areni, a članak od 5 rečenica.. tja...

  • zvona1111 27.11.2017.

    Jedva cekam ludilo od provoda u prvom redu sa visoko upaljenim podignutim upaljacem njihanje sa lijeva na desno,provod iz snova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare