To je to što me zanima!

Grašo i Hana planiraju čak dvije svadbe? Intimnu prije poroda i veliku feštu u Splitu za 500 ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Unatoč činjenici da se za Grašinu i Haninu ljubav doznalo tek u listopadu, istina je da se njih dvoje vole i nešto dulje. Splitom se proširila priča o njihovoj romansi, a sada 'cure' i detalji navodnih vjenčanja
Vidi originalni članak

Glazbenici Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31) pred oltar će navodno stati već 19. veljače, a zbog Hanine trudnoće i nepovoljne situacije s koronom, uz njih će na taj veliki dan biti samo najuža obitelj, piše Gloria. Magazin tvrdi i kako će velika fešta biti upriličena tek krajem ljeta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skoro vjenčanje koje će biti u jednoj crkvi u Splitu, bit će samo s najužom obitelji, odnosno roditeljima Tončijem i Vjekoslavom HuljićZoranom i Snježanom Grašom, Haninim bratom Ivanom, Petrovom sestrom Bugom te Vjekoslavinom mamom i dvjema sestrama s njihovim obiteljima, saznaju.

Dok će na velikoj proslavi krajem ljeta, kada računaju da će Hana već roditi, a epidemiološka slika biti povoljnija, pozvati sve svoje prijatelje i suradnike pa se spominje brojka od čak 500 ljudi.

Hanina kuma trebala bi biti pjevačica Domenica Žuvela, piše Gloria, a za vjenčanicu je odabrala brend Arileo čije je kreacije nosila na svim svojim važnim događajima. Par svojim roditeljima sretnu vijest o trudnoći priopćio na sam Božić, koji su dvije obitelji ove godine proslavile zajedno. Iako je Hana službeno potvrdila da je u drugom stanju, ona i Grašo za sada šute o svim drugim detaljima vezanim uz to.

 

Vijest o Haninoj trudnoći jučer se brzo proširila društvenim mrežama i portalima. Istinitost istih potvrdila nam je Martina Podgorski, voditeljica komunikacije Petra Graše. 

'NEKA MI SE JAVI, NEĆE BOLJETI' Najpoznatija hrvatska babica: 'Porodit ću Hanu, Grašin otac mi je obećao. Imaju savršene gene'

- Informacije o trudnoći Hane Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju - rekla je nam je tada Martina Podgorski. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Maddog 13.01.2022.

    E baš me briga za Grašu,,, i njegov život,,,, veoma

  • AnnaNa 13.01.2022.

    A kaj je s onima koji budu na obadvije svadbe🤔.Dva poklona?Napeto iscekujem i tu vijest

  • Martina Petak 13.01.2022.

    Ajd dosadni ste vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare