To je to što me zanima!

Pete Davidson novu curu odveo na golf, ona se sagnula u minici pa on promašio rupu na terenu

Pete je jedan od najpoželjnijih muškaraca među slavnim ženama, bio je s glumicama, pjevačicama, reality zvijezdama i brojnim drugima
Vidi originalni članak

Komičar Pete Davidson (29) snimljen je u Kauai na Havajima, gdje se strastveno ljubio s novom djevojkom, glumicom Chase Sui Wonders (26), piše Daily Mail.

Komičar i glumica započeli su dan na otoku, a tijekom cijelog dana su razmjenjivali poljupce. Dan su iskoristili za šetnju, posjetili su draguljarnicu i štand sa smoothiejima.

NIJE POTRAJALO Pukla ljubav? Pete Davidson i Emily Ratajkowski više nisu par

Kasnije su otišli igrati golf, gdje je Pete vježbao zamah. Ipak, pažnju mu je privukla njegova djevojka koja se u kratkoj suknjici sagnula dolje i malo toga ostavila mašti na volju.

Kasnije su otišli i na kupanje gdje je Chase pokazala svoju zavidnu figuru i isklesano tijelo.

Fotografi su ih ulovili samo nekoliko dana nakon što se proširila glasina o tome kako je Pete u vezi s repericom Ice Spice. Iako su šuškanja započela kao šala, ubrzo su postale viralne na internetu, kako piše TMZ.

NOVA LJUBAV NA POMOLU? Pete i Emily Ratajkowski opet su viđeni skupa: Pili su pivo, smijali se i uživali zajedno

Prisjetimo se, Pete je nedavno bio u vezi s manekenkom Emily Ratajkowski (31), ali njihova romansa nije dugo potrajala. Prije nje bio je u vezi s reality zvijezdom Kim Kardashian (42), s kojom je prekinuo nakon 9 mjeseci veze.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Cirenac 02.03.2023.

    Ima lijep badić.

  • Evo zore 02.03.2023.

    Valjda je zato pogodio drugu....rupu....haha

  • Adisibio 02.03.2023.

    Previše rupica na terenu pa se zbunio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare