To je to što me zanima!

Pete Doherty u zatvoru bulji u prazno i pere zube

Doktori rokeru daju metadon kako bi što bolje prebrodio ovisničku krizu. Ostali zatvorenici se ljute jer Doherty ima povlastice zbog popularnosti
Vidi originalni članak

Pete Doherty (29) se brzo udomačio u zatvoru Wormwood Scrubs. Iako je svima obećao kako će se 'očistiti' nije uspio odoljeti svojoj ljubavi prema opijatima. Prekršio je uvjetnu kaznu koju je dobio zbog posjedovanja narkotika u listopadu prošle godine. Iako je trebao krenuti na rehabilitaciju i izvještavati sud o svom napretku to nije učinio. U zatvoru ima ćeliju s televizorom, radiom i sa dva madraca. Ostali zatvorenici navodno su zbog toga jako ljuti, jer bi njima za takav luksuz trebali tjedni jako dobrog ponašanja. Doktori mu daju metadon kako bi mu pomogli u odvikavanju od droge.
- Ne možemo vjerovati da je toliki ovisnik. Stavili smo ga u zatvor kako bi ga prisilili da odustane. Najsretniji bi bio da se može na miru drogirati - rekao je izvor. U zatvoru se druži sa bivšim dilerom Rayom koji brani Petea od optužbi da je sa sobom donio drogu kada je došao u zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare