To je to što me zanima!

Pete i Emily Ratajkowski opet su viđeni skupa: Pili su pivo, smijali se i uživali zajedno

Glasine o romantičnoj vezi između komičara i manekenke započele su nakon što su viđeni tijekom izlaska ranije ovog mjeseca te kada su bili u zagrljaju odjeveni u sličnu odjeću
Vidi originalni članak

Komičar Pete Davidson (29) i model Emily Ratajkowski (31) viđeni su zajedno na utakmici 'Knicksa' u New Yorku u nedjelju. Po prvi puta su se pojavili u javnosti nakon što su počele glasine o njihovoj romantičnoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Košarkaški tim 'New York Knicks' pohvalio se njihovim posjetom utakmici na društvenim mrežama, a obožavatelji su bili oduševljeni.

'ONA JE VEĆI ULOV' Pete Davidson nakon Kim ljubi Emily Ratajkowski? 'Njegove ruke bile su posvuda po njoj...'

Na fotografijama se dalo primijetiti kako par zaista uživa u društvu jedno drugoga, cijelo vrijeme su razmjenjivali osmjehe, a popili su i pokoje pivo.

@nyknicks Pete & @emrata ♬ original sound - Mike Akin

Komičar i manekenka još uvijek nisu potvrdili vezu, ali su već nekoliko puta viđeni zajedno, a njihov odnos upućivao je na romantičnu vezu.

U komentarima na Instagramu javili su se i drugi košarkaški klubovi koje je zanimalo jesu li Pete i Emily zaista zajedno.

- Možete li ih pitati je li službeno - napisali su iz kluba Denver Nuggets, a Atlanta Hawksi su dodali:

- Trebamo više informacija.

Prvi puta su viđeni zajedno nešto ranije ovog mjeseca kada su izašli na spoj u Brooklynu. Par se tada držao za ruke i tako potaknuli glasine o vezi. Nedavno su uhvaćeni i kako razmjenjuju strastvene zagrljaje na ulazu jedne zgrade, a oboje su bili obučeni slično.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jo.Ka. 29.11.2022.

    Covjek je na dobrom glasu odkad se proculo da je obdaren.

  • daleko najjaci 29.11.2022.

    Valjda ih nasmijava,valjda im je humoristican,ne vidim drugi razlog zasto se toliko tih americkih starleta ljepi za njega.

  • čovik-s-juga 29.11.2022.

    Ako je zbog velikog k. neka dođu u jedno mjesto gdje ja živim. Od ukupno 50 stanovnika ima ih barem 10-oro sa komadima od 25 i više cm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare