To je to što me zanima!

'Peti val' - Chloe Moretz bori se protiv vanzemaljaca na Zemlji

Filmovi zasnovani na knjigama za mlade čitatelje su jako popularni u zadnjih par godina. 'U sebi' od Stephenie Meyer nije dobro prošao, ali 'Peti val' bi mogao uspjeti.
Vidi originalni članak

Chloe Grace Moretz glumi Cassie Sullivan, mladu djevojku koja je preživjela četiri smtonosna napada vanzemaljaca koji su se pojavili iznad Zemlje. Nakon četiri napada, Zemlja je spaljeno i užasno mjesto, bez nade i budućnosti, po kojoj novi osvajači patroliraju u ljudskom obličju, tražeći i ubijajući preživjele.

Prvi val nam je uništio energetsku mrežu, drugi je raznio sve velike gradove, treći je koristio ptice kao širitelje ubojite zaraze, dok četvrti ima vanzemaljce u ljudskom obličju. Oni koji su čitali knjigu, znaju i što je peti val, dok se svi drugi moraju upitkivati što bi peti val bio.

U svom tom uništenju, bezvlađu i groznom stanju bez interneta, Cassie pokušava spasiti svog brata i prisiljena je sumnjati u svakoga koga sretne, bez obzira na izgled ili prijaznost te osobe.

Mladu Chloe Moretz smo vidjeli prije u odličnom 'Štemeru', gdje joj je partner bio Nick Cage. Ovaj put će joj se u filmu pridružiti Liev Schreiber (Sabertooth iz 'Wolverinea'), Ron Livingston (Gibbons iz 'Office Spacea'), i Maika Monroe (Jay iz 'To dolazi'). Film se snima prema prvoj knjizi iz trilogije koju piše Rick Yancey.

U naša kina bi film trebao doći u siječnju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pametna ovca 08.09.2015.

    6 val:ameri spašavaju svijet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare