To je to što me zanima!

Petko šokiran cijenom taksija: 'Informacije radi, pripazite svi'

Voditelj je nakon koncerta ušao u taksi, a cijena je bila nekoliko puta skuplja od cijene s drugim prijevoznikom pa je odlučio upozoriti svoje pratitelje
Vidi originalni članak

Voditelj Dalibor Petko (44) podijelio je s pratiteljima na Instagramu upozorenje na cijene taksija, te da pripaze kojeg prijevoznika biraju. Petko se dobro zabavljao na koncertu Nine Badrić (49) u Lisinskom kojeg je oduševljeno snimao i objavljivao.

- Vraćam se sinoć taksijem iz Lisinskog. Uđem u auto, sve normalno i označeno, dođem doma, a iznos 130 kn! - započeo je objavu šokirani voditelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Informacije radi, istu rutu sam Boltom 2 sata ranije platio 32 kune. Poanta je da pazite gdje sjedate u 'Taxi' i koji je to taksi jer ovo je bio neki prijevoznik koji može naplatiti koliko hoće. Mislio sam da se to radi uglavnom na aerodromu, ali očito ima svugdje po gradu - napisao je Petko kako bi upozorio pratitelje.

Prije nego ga je taksi 'lupio po džepu', Petko je uživao na koncertu za Dan zaljubljenih u prvom redu ispred Nine. Na sebi je imao karirani sako i crnu košulju, a platinasta kosa začinila je 'look'.

Snimao je nekoliko najdražih pjesama dok je Nina pjevala, a jedna od njih je 'Takvi kao ti', pa je uz video napisao 'prokleto je', ističući najpoznatiji stih.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Hrabri 16.02.2022.

    Ajme Petko morao nešto platiti

  • VLADEK72 16.02.2022.

    Kome je ovaj windfucker uopće zanimljiv ?

  • zaladilo 15.02.2022.

    Nemeren se nagledat ljepote i mužrevnosti kontasta kose i brade mu,pre,pre,prelijeeep pa nečedu patit zanj i muško i žensko,mlado i staro,ko ga neb aro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare