To je to što me zanima!

Petković ljubi Lekinu bivšu? 'Uhvatili' ih zajedno na večeri

Prije tjedan dana manekenka je bila s nogometašem u jednom zagrebačkom restoranu, a ovog su vikenda bili na privatnoj večeri. Gloria piše kako je par sjedio skupa za stolom s osmijesima na licu
Vidi originalni članak

Kružile su glasine o nježnom prijateljstvu nogometaša Brune Petkovića (25) i tenisačice Donne Vekić (23) nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Bruno Petković rješava jednadžbu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, čini se kako to nije rezultiralo vezom jer je Dinamovac posljednja dva vikenda proveo u društvu Ive Šarić (31), bivše supruge Jerka Leke, piše Gloria.

Prije tjedan dana manekenka je bila s nogometašem u jednom zagrebačkom restoranu, a ovog su vikenda bili na privatnoj večeri. Gloria piše kako je par sjedio skupa za stolom s osmijesima na licu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iva je prije bila u braku s nogometašem Jerkom Lekom (40). Godine 2012. su se vjenčali u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., no potvrdili su to tek godinu dana kasnije. Bivši supružnici imaju sinove Carlosa (7) i Leona (5). Puno je puta priznala kako je nakon razvoda utjehu pronašla u djeci i putovanjima, a o novoj ljubavi u svom životu nije govorila.

Bruno pak iza sebe ima višegodišnju vezu s manekenkom Teom Slavicom (21). Prekinuli su u listopadu prošle godine, no nisu htjeli otkriti što je presudilo tome. 

- Da me trebalo kontrolirati, došla bih u paketu s daljinskim upravljačem - napisala je Tea na društvenim mrežama nakon prekida s Dinamovcem. 

Čini se kako je sada između Brune i Ive zaiskrilo, a vrijeme će pokazati hoće li njih dvoje razviti romantični odnos. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 194

  • cimioko 26.05.2020.

    Realno on je bzv...ona je lipa zenska....s njene strane ne vidim da ju osim love sta zanima vise...

  • brocker 26.05.2020.

    bolje da si kupi lutku na napuhavanje,jeftinija je a isti rezultat ....plastika

  • 26.05.2020.

    Jedan intervju mislim na HTV-u prije 2,3mj i dosta da se "dama" ali i "gospodin" zaljube i iskre frcaju na sve strane...Pa medu tim manekenkama i nogometasa se vec unaprijed zna tko ce sa kim bit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare