To je to što me zanima!

Petkovićeva zaručnica Iva Šarić istaknula je atribute i liniju

'Divoto naša prekrasna', 'Najljepša ikada', 'Divna', 'Glamurozna ljepotica', pisali su joj pratitelji u komentarima ispod fotografija
Vidi originalni članak

Bila si divna. Hvala ti na svemu, zahvalila je nutricionistica Ivana Barišić manekenki i voditeljici Ivi Šarić (33), koja je vodila predstavljanje knjige u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Misica Ljiljak dobila Porschea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaručnica nogometaša Brune Petkovića (27) zablistala je tom prigodom u glamuroznom izdanju. Ružičasta haljina imala je veliki otvor na leđima, a vitka linija došla je u prvi plan. Komplimenata ispod fotografija nije nedostajalo.

'Divoto naša prekrasna', 'Najljepša ikada', 'Divna', 'Glamurozna ljepotica', pisali su joj. 

Iva i Bruno nedavno su bili u Madridu u Španjolskoj. Družili su se s novinarkom Fani Stipković. Dvojac svoju vezu nastoji držati što dalje od očiju javnosti. Prvi put su viđeni skupa u jednom restoranu u Zagrebu 2020.

U travnju prošle godine dobili su sina Adriana. Njemu je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom (42) ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • damir.borcek@gmail.com 02.06.2022.

    Tko je ova

  • 1717 29.05.2022.

    Sve po novinama iste prazne lutke da su posebne i drugačije isticale bi se sa nečim drugim ako su samopouzdane i mudre ali to nisu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare