To je to što me zanima!

Petra Ecclestone se zaručila za direktora umjetničke galerije...

Nadam se da su svi imali nevjerojatnu godinu kao i mi i da 2019. donosi svima puno ljubavi, zdravlja i sreće, rekao je Petrin novi zaručnik Sam te poslije iznenadio izjavom kako je njegova bolja polovica rekla 'da'
Vidi originalni članak

Nasljednica Formule 1, Petra Ecclestone (30) zaručena je sa Samom Palmerom, direktorom umjetničke galerije 'Maddox Sam'. U vezi su godinu dana, a od njezinog razvoda od bivšeg supruga Jamesa Stunta, s kojim ima troje djece, prošlo je 14 mjeseci. 

- Osobno zahvaljujem svima koji su omogućili otvaranje 'Maddoxove' galerije u Los Angelesu. Nadam se da su svi imali nevjerojatnu godinu kao i mi i da 2019. donosi svima puno ljubavi, zdravlja i sreće - rekao je Sam te poslije iznenadio izjavom kako je njegova bolja polovica Petra rekla 'da'.  

- Ovo su presretne vijesti, žena koju volim pristala je udati se za mene - izjavio je presretan Palmer. I dok se Petra još nije oglasila u vezi svojih novih zaruka, izvor je potvrdio tu informaciju. 

- Oni su oduševljeni što mogu podijeliti vesele vijesti i jedva čekaju provesti život zajedno - tvrdi izvor. I dok se prašina od njezinog razvoda prije nešto više od godinu dana nije ni slegla, jer je sve završilo eksplozivnim suđenjem u kojem je James prijetio njenom ocu Bernieju Ecclestoneu (88).

-. Moja bivša svekrva je pravi vrag, zlikovac, a Bernie je samo običan patuljak i potrčko njihove obitelji - rekao je nedavno u intervjuu Stunt. Ipak, obitelj Ecclestone nastavlja živjeti svojim životom, ne obazirući se na negativne komentare. No, Petrina sestra Tamara ipak je javno odlučila odgovoriti bivšem šogoru.

- Osim ako prestane govoriti laži o mojoj obitelji, morat ćemo početi govoriti istinu o njemu - zaprijetila je Tamara. 

- Tek smo na početku veze i sve mi je to neobično jer mi se život nije razvio u smjeru u kojem sam očekivala. Mislila sam da sam osoba koja ne vjeruje u razvod. Idem u crkvu, a udala sam se za osobu s kojom sam mislila provesti ostatak života. Ipak, neke stvari se dogode s razlogom i ja nakon svega imam svoju dječicu – izjavila je nedavno Petra.

VIDI OVO! Ovih 7 trendy modela tenisica zavladat će ulicama u 2019. godini!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • believe000 01.01.2019.

    Slavica mu nije svekrva već punica.

  • 01.01.2019.

    Ovaj se baš navalio na brzinu "usrećiti"

  • max2017 01.01.2019.

    bulimične kreature s autoritetom u milijunima ...toliko znucano i ofucano zgledaju ko da su svaku lipu zaradile u rudniku........ni štapom dirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare