To je to što me zanima!

Petra Friganović udala se u vjenčanici staroj čak 84 godine

Bivša manekenka odjenula je vjenčanicu Iz 1930. godine koju je za 500 eura kupila u Barceloni. Par je priredio zabavu u restoranu u Šibeniku za šezdesetak uzvanika
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Petra Friganović (32) udala se za talijanskog učitelja joge Marca Bianca (53) u šibenskoj gradskoj vijećnici.

Petra je odjenula vintage vjenčanicu z 1930. koju je za 500 eura kupila u Barceloni. Par je u restoranu ispod vijećnice na Trgu Republike Hrvatske priredio zabavu za šezdesetak uzvanika među kojima su bili dizajneri Luka Grubišić i Đurđica Vorkapić iz Hippy Gardena, kojoj je Petra dugogodišnja muza. Meni na svadbi bio je vegetarijanski i riblji.

Uzvanike je zabavljao bend koji je svirku počeo pjesmom 'Girl From Ipanema'. Petra i Marco godinama su znanci, a među njima je zaiskrilo prije tri godine kad su se slučajno ponovno sreli. Prije godinu dana vjenčali su se po kabalističkom obredu. Par ima Kuću joge Pink Elephant u Zagrebu gdje oboje rade kao instruktori joge.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • MARINELLA_1 17.06.2014.

    dobro...idemo dalje..nek im je sa srećom

  • Mél.C.B.🌼 17.06.2014.

    Haljina je jednostavna i prekrasna..svu srecu zelim u buducem zajenickom zivotu, a na ovako zlobne i primitivne komentare ne morate obracati paznju, jer uvijek se nadje nesto zlobdno reci ( direktno ili indirektno) onaj koji je 100X gori od tebe,.. Dragi moje moralne sveznajuce vertikale, pocistite prvo smece u vasem dvoristu, pa tek onda gledajte preko ograde!

  • _l_ 17.06.2014.

    sfrigat će ona njega! joga je hit http://www.24sata.hr/komentari/amanda-holden-43-izgleda-fantasticno-zahvaljujuci-jogi-371886

Komentiraj...
Vidi sve komentare