To je to što me zanima!

Petra i Tamara Ecclestone: Tužne smo zbog razvoda

Kćeri šefa Formule 1 donedavno su izbjegavale govroti javno o razvodu svojih roditelja. Priznaju da im je teško, ali da jednostavno život ide dalje
Vidi originalni članak

Na nedavnoj utrci Formule 1 u Monte Carlu, Bernieju Ecclestoneu su društvo radile kćeri Tamara (25) i Petra (20) dok se Slavica nije pojavila. Djevojke su sudjelovale u humanitarnoj reviji koju je organizirao princ Albert od Monaca. Tamara kao voditeljica, a Petra je pokazala svoju najnoviju modnu kolekciju. Njihovi roditelji razveli su se početkom ožujka nakon što su bili u braku 25 godina, a djevojke otkrivaju kako se još uvijek nose s time.
- Ovo nije laka situacija ni za koga od nas. Međutim, život je takav i ne smijemo puno tugovati, već nastaviti dalje - rekla je Petra srpskom Blicu. Mlada dizajnerica otkriva da su roditelji uvijek bili uz nju i Tamaru te im je zbog toga toliko teško vidjeti kraj braka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • miroljubiv 30.05.2009.

    Jel tko javio curicama da im tata pedofilčina ganja curice mlađe od njih dvije? Bernie,Bernie,da si frajer i u tim godinama,ne bi naša Slavica trčala isto za mlađima.kaj su najbogatiji svi pedofilčine teške od prvog do zadnjeg?

  • Pici 30.05.2009.

    Ma možeš mislit kako su tužne... umiru jadnice. :(

  • brko1 30.05.2009.

    Moš mislit da im je Berni tata, prije će biti koji tjelohranitelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare