To je to što me zanima!

Petra Nižetić čeka drugo dijete, odgajat će ga u selu pored Sinja

Splićanka se potpuno povukla iz javnog života pa ne čudi potez što supružnici nikome nisu govorili o prinovi i preseljenju osim najužem krugu obitelji i prijatelja
Vidi originalni članak

Mala obitelj nekoć poznate televizijske voditeljice i blogerice, a danas producentice Petre Nižetić Mastelić (39) odlučila se vratiti iz Amerike u Hrvatsku i u malom mjestu pored Sinja odgajati djecu.

Naime, Petra je u devetom mjesecu trudnoće i odlično se osjeća, a bebu je željela roditi u domovini. Petra i suprug Frane Mastelić zajedno s dvogodišnjim sinčićem Jozom prošle godine su se vratili iz San Francisca koji im je bio dom zadnjih nekoliko godina. Otada žive u Franinom rodnom selu, Brnazama kod Sinja, piše Gloria.

GALERIJA: PRIJE 15 GODINA Kerum glavni šarmer u društvu Marijane Batinić i Jelene Rozge

Splićanka se potpuno povukla iz javnog života pa ne čudi potez što supružnici nikome nisu govorili o prinovi osim najužem krugu obitelji i prijatelja, a upravo se presretna baka Tamara Nižetić prijateljima pohvalila o iščekivanju bebe.

I Petrin brat Luka posebno je uzbuđen što će ponovno postati ujak, a prijatelji vjeruju kako supružnici čekaju drugog sina.

Iako je jedno vrijeme čak i zarađivala kao blogerica, Petra se odlučila posve maknuti s društvenih mreža i po riječima njenih prijatelja, nikada nije bila sretnija.

Iako se zbog Sinjanina prije pet godina preselila u San Francisco gdje je on imao građevinsku tvrtku, supružnici su uvijek govorili kako bi voljeli odgajati dijete u Dalmaciji što će sada moći i ostvariti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Milanović is the best 17.03.2021.

    Bože sačuvaj, doć iz Amerike živit u selo pokraj Sinja..

  • Analno uzgajanje krumpira 16.03.2021.

    Najbolje kad poznati se vrate da koriste benifite besplatnog zdrastvenog što kod amera nema..... Nisu oni veliki domoljubi

  • činkac 16.03.2021.

    mislila je da je jamerika med i mliko, a kad ono nije dosta slikat se po plaži. sad će i kamenjar biti dobAR za slike

Komentiraj...
Vidi sve komentare