To je to što me zanima!

Petra si tražila boju, prvo digla jednu nogu pa drugu

Čini se kako je s izlaskom sunca isparila želja za svađanjem kod farmera. Petra se sunčala i učila, a Ivani je već žao što se bliži kraj avanturi na selu
Vidi originalni članak

Sunce je ugrijalo kao u ljetnim mjesecima, a Petra si je na livadi improvizirala malenu plažu. Izvukla je pokrivač van i legla na njega. Ogolila je noge i sunčala se dok je listala almanah. Nakon nekog vremena provjerila je koliko je potamnila. Prvo je digla jednu nogu u zrak i pregledala je pa je isto učinila i s drugom. Vjerojatno zadovoljna viđenim, sjela je i bacila se na učenje. Kasnije je s Ivanom i Giannom pričala o farmi i tome kako će im selo svima nedostajati kada se vrate u grad. Sjetili su se kako je farma izgledala prvi dan i ponosno su zaključili kako su već puno posla napravili i da sada sve izgleda ljepše i ugodnije za život. Ivana je curama priznala da se na farmi osjeća kao doma.
- Meni je drago kad stanem u go..., ma sve mi je drago - slikovito je svoje osjećaje opisala Gianni i Petri.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mala slatkica 09.05.2009.

    lexus ona ima 26godina prema tome i nije baš tako mala..sumnjam da si ti nešto stariji/a..

  • mala slatkica 09.05.2009.

    lexus ta "mala" i nije baš mala,a i ima 26 godina..a kladim se da ti imaš hmmm nekih duplo manje ccc..prema tome shut up..Petra je zakon:) i nebi trebala mijenjati ništa..slatka je i lijepa,a vi koji kažete da je zla ljudi to nije zloba to se zove temperament ili karakter koji bi Petra u svakom slučaju trebala zadržati..Petra samo naprijed,a vi ljubomorni shut up..

  • lexus 08.05.2009.

    odvratna je ta mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare