To je to što me zanima!

Petri Ecclestone propala je tvrtka: Nije joj se radilo?

Unatoč financijskoj potpori oca Berniea, Petrina tvrtka zatvara svoja vrata. Tvrdi da joj tvrtka nije propala nego će se baviti dobrotvornim radon
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine rada ugasila se skupocjena modna linija za muškarce Form mlađe kćeri Bernieja (79) i Slavice Ecclestone (51). Tata Bernie plavokosoj Petri (21) pomogao je financijski i osigurao joj je vozača Formule 1 Jensona Buttona kao zaštitno lice linije. No navodno je tvrtka upala u financijske probleme. Lani je Petra sa sisačkom tvornicom Siscia dogovorila proizvodnju odjeće za hrvatsko, istočno i jugoistočno tržište Europe. Petra tvrdi da joj tvrtka nije propala nego će se sad koncetrirati na dobrotvorni rad. 
Prijatelji kažu da je Petra jednostavno izgubila interes za tvrtku. Isprva je bila jako angažirana, ali ubrzo joj je dosadilo. Bernie, koji je sa 16 godina napustio školu kako bi zaradio zaposlivši se na benzinskoj postaji, rekao joj je da se mora snaći sama.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ecolozzi 18.04.2010.

    Interesantno kako se svi guraju u modu i zabavu, šta netko ne otvori farmu krava ili željezaru itd..

  • BEEP 18.04.2010.

    ajoj srce me boli kad ovako nešto čitam. Prvo, propala firma a novaca na pretek, a drugo ma zašto dijele proizvode na zapadno i istočno tržište ( naravno da roba za naše tržište je lošije kvalitete ). Tatice Berni daj malo novaca meni da si ja otvorim biznis, obećajem ti da ču se boriti noktima i zubima da uspijem. A ovo drugo me strašno ljuti, pa mi tu robu ne samo da plačamo isto nego i skuplje a kvalitetea nije ni blizu, evo primjera npr. Oviesse roba Trst - Pula ( ono kupljeno u trstu traje i ko novo je a ono kupljeno u Puli - nakon par nošenja može se koristiti samo za brisat prašinu .

  • SunTzu 18.04.2010.

    vjerovatno se hoce pozabavit \' pjevackom\' karijerom..hahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare