To je to što me zanima!

Petru Ecclestone pogodio razvod roditelja pa plače

Iako je Bernie često putovao, prijatelj tvrdi kako su mlađa Petra i starija Tamara bile povezane s roditeljima. Razvod teže podnosi voditeljica Petra
Vidi originalni članak

Mlađa kći Slavice i Bernieja, Petra Ecclestone (19), ne može prihvatiti da se njeni roditelji rastaju. Obiteljski prijatelji tvrde da Petra plače i još se nada kako se njihov brak može spasiti. Starija sestra Tamara (24) razvod je prihvatila kao normalnu stvar koja se može dogoditi bilo kome. Bliski prijatelj je ispričao kako je Bernie prije nekoliko godina podijelio novac i imanja na jednake dijelove supruzi i kćerima. Kćeri idućih nekoliko godina neće moći podignuti cijeli iznos, ali će svakog mjeseca dobiti "dovoljan džeparac". Iako je Bernie često putovao, prijatelji tvrde kako je cijela obitelj bila jako povezana.
- Nisu imali mnogo posluge. Kad bismo došli kod njih na večeru, Slavica je uvijek kuhala. Djevojke su imale prisan odnos s mamom i tatom. Slavica je bila ta koja bi ih znala prestrašiti svojim karakterom, a ne Bernie - dodao je prijatelj. Tamara je dizajnerica, koja je nedavno pokrenula modnu marku "Forma", a Petra je televizijska voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • saloma 25.11.2008.

    lalaxy, razvod je uvijek težak i teško ga je za shvatiti, moji su se razveli nakon 16 godina i nisu imali odraslu djecu kao što slavica i bernie imaju, ali nakon nekog vremena to se prihvati i svatko krene svojim životom. razvod je postao toliko normalna stvar da se ja ponekad čudim zašto se judi vjenčaju, ako će se rastati, ali se valjda svi povodimo za mišlju da baš naš brak neće propasti i ne bih ju nazvala sponzorušom jer sponzoruše ne ostaju toliko dugo u braku i ne pomažu svojoj obitelji, užoj, samo su sebi bitne

  • jeliann 24.11.2008.

    Mozda bi Gspd. Tanja Ban prije nego je objavila ovaj clanak mogla napraviti mini - research. Te bi tako prije nego je pokusala informirati citatelje shvatila da je zapravo Petra ona koja se bavi modnim dizajnom te je founder modne kuce Form, dok je sestra Tamara voditeljica Red Bull races na Britanskoj televiziji.

  • pekinezerka 24.11.2008.

    e al ti novinari stvarno znaju biti glupi idioiti! kakav vam je to naslov!? pa to je normalno ako ju je pogodilo, koga nebi! sad treba cijeli spektakl od tog raditi?! ma dajte! pa i vi ste ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare