To je to što me zanima!

Photoshop debakl: Karleuša si suzila struk i podignula guzu

Srpska pjevačica Jelena Karleuša prije nastupa pohvalila se svojim izgledom, no nije očekivala da će se tamo naći netko tko ju je prvo vidio i na fotki, a onda uživo
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (36) pohvalila se na Instagramu fotografijom s jednog nastupa u Njemačkoj. Njezin je struk na fotografiji savršeno uzak i guza čvrsta, no čini se da to u stvarnosti i nije baš tako iako ona tvrdi da ima vitko tijelo pa nema potrebe ništa oduzimati ili dodavati. Čini se da svoje fotke prije objave ipak uređuje u Photoshopu. 

- Jelena je zgodna, ali uživo i na slikama to nije to. Ona na fotografijama suzi struk, dotjera i podigne guzu i izgleda kao milijun dolara - kazao je izvor koji se našao na tom Karleušinom nastupu za Alo!. 

- Stavila je fotošopiranu fotku prije nastupa, a onda sam ju vidio kad se popela na binu i morao sam ju uslikati - dodao je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Tišina mora 14.04.2015.

    svaka čast onome kome je to lijepo...

  • VanGoth 14.04.2015.

    neznam šta se čudite ...sve je to normalno ...iako trebala bi unajmit nekog da joj iza pridržava "guzu"

  • BudimoRealniNe 14.04.2015.

    Ja sam bila na koncertu u Zagrebu i mogu reći da žena ima extra guzu, ona je jedna od rijetkih koja je u treningu i čije je tijelo zategnuto...Ovo je samo uhvaćeno u krivoj pozi...Na videu se najbolje vidi kakvo tijelo ima... A to što stalno pljuju po njoj da je plastična, pitam se koja nije ?! Počevši od naših pa do srpskih pjevačica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare