To je to što me zanima!

Pierce Brosnan čestitao supruzi Keely rođendan: 'Moja ljubavi'

'Keely je moja Zvijezda sjevernjača', rekao je Pierce za suprugu koja ga je vodila kroz tešku depresiju i tragedije. Sve te probleme, skrivao je od javnosti. Par zajedno ima dvoje djece: sina Dylana i kći Paris
Vidi originalni članak

Miljenik žena, Pierce Brosnan (68) i supruga Keely (58) u braku su 20 godina, a čini se kako su i dalje zaljubljeni kao i prvoga dana. Svaki rođendan, godišnjicu i slične trenutke irski glumac čestita svojoj supruzi na društvenim mrežama uz romantičan opis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja prekrasna, slatka ljubav Keely jučer je napravila 58 krug oko sunca...uživajući u plivanju, kokosovoj vodi...Bio je to najsretniji rođendan! - napisao je Pierce.

Na fotografiji je samo Keely, nasmijana, nakon jutarnjeg plivanja i drži kokos nad čašom, a ista je snimljena u njihovom domu na Havajima.

SUSRET S HOLIVUDSKOM ZVIJEZDOM Popović poklanja sliku 'Mrtvi Krist' prijatelju Brosnanu: On je dobar čovjek, pravi gospodin!

Bivši James Bond i zavodnik iz 'Mamme Mie!' Pierce Brosnan svoju drugu suprugu upoznao je slučajno na meksičkoj plaži, gdje je Keely Shaye Smith trebala imati intervju koji je zatim otkazan. Nakon toga, Brosnan i ona su jednostavno kliknuli, a par dana nakon izašli su na svoj prvi spoj. Vjenčali su se u njegovoj rodnoj Irskoj 2001. godine.

Brosnanova prva supruga, glumica Cassandra Harris, 1991. godine preminula je od raka jajnika, tri godine prije nego je glumac upoznao Keely. Brosnan tvrdi kako ga je smrt supruge promijenila, iako je ona sama uvijek bila pozitivna. Nedugo nakon njezine smrti, njezina kći Charlotte, koju je Brosnan posvojio, također je preminula od iste vrste raka.

- Keely je moja Zvijezda sjevernjača - rekao je Pierce za suprugu, koja ga je vodila kroz tešku depresiju i tragedije. Sve te probleme, skrivao je od javnosti.

Pierce i Kelly zajedno imaju dvoje djece: sina Dylana (24) i kći Paris (20).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nevidjelica 29.09.2021.

    Nije "kći" Paris, nego sin Paris. Sa sadašnjom suprugom ima dva sina ... I ima više djece nego je napisano, ali pretpostavljam da je običan Google search previše ...

  • os-lega 28.09.2021.

    I ja sam svojoj supruzi čestitao rođendan pa ne vidim članak o tome.

  • 28.09.2021.

    Predivan par

Komentiraj...
Vidi sve komentare