To je to što me zanima!

Pierce Brosnan stigao na Met Galu u društvu supruge kojoj su nudili operacije da smršavi...

Piercea Brosnana je Keely izvukla iz depresije nakon smrti prve supruge, a par je i danas ludo zaljubljen
Vidi originalni članak

Glumac Pierce Brosnan (69) sinoć je bio jedan od uzvanika slavne Met Gale, a na modni događaj godine stigao je u društvu voljene supruge Keely Shaye Smih (59).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je blistao u elegantnim, crnim izdanjima od glave do pete, no danas nisu privukli toliko pažnje kao neki drugi gosti, posebno dame koje su ukrale show svojim pomno biranim kreacijama. Niti inače glumac i bivša novinarka nisu jedan od onih parova koji se voli isticati i privlačiti pažnju, a njihova ljubavna priča je jedna od ljepših i dugotrajnijih u Hollywoodu.

Bivši agent 007 Keely je upoznao nekoliko godina nakon smrti prve supruge Cassandre Harris s kojom je dobio sina, a posvojio je i njeno dvoje djece. Velika ljubav je naglo prekinuta 1991. godine kada je Cassandra izgubila bitku s rakom jajnika. 2013. godine Pierce je izgubio i kći Charlotte zbog iste bolesti.

POHVALIO SE Pierce Brosnan postao je djed, rodila je snaha Hrvatica: 'Moj najdraži unuče, dobrodošao!'

1994. godine je u Meksiku upoznao tadašnju novinarku Keely za koju često ističe da mu je spasila život, te ga izvukla iz depresije.

Par zajedno ima dvojicu sinova, a zanimljivo, Keely su prijatelji svojevremeno nudili novac da ode na operaciju kako bi smršavila. Pierce joj je to tada strogo zabranio, kao i podvrgavanje bilo kakvim zahvatima.

- Obožavam svaku oblinu na njezinom tijelu. Ona je najljepša žena na svijetu u mojim očima. Našao sam divnu suprugu. Da tražim opet, ne bih našao tako dobru ženu ni u milijun godina - rekao je jednom prilikom Pierce i oduševio javnost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • KusNjega 03.05.2023.

    Glupo je da se uopće o tome raspravlja u tome kontekstu. Kao da čovjeka i čovječnost čine samo izgled, koji se s godinama stalno mjenja. Postoje druge vrijednosti za sretan život, mnogo važnije!!

  • Imperatrice 03.05.2023.

    Baš lijepo kad vidiš pravu ljubav kod celebova

  • bree77 03.05.2023.

    U današnjem svijetu ako nisi mršav i ispeglan kao da ne postojiš, tužno

Komentiraj...
Vidi sve komentare