To je to što me zanima!

Pierce Brosnan supruzi čestitao rođendan uz romantičnu fotku: 'Toliko godina ljubavi i života'

Keely je na fotografiji zatvorila oči te se naslonila na supruga, a kosu joj krasi veliki ružičasti cvijet
Vidi originalni članak

Glumac Pierce Brosnan (69) je posvetio dirljivu objavu na društvenim mrežama objavu svojoj supruzi Keely Shaye Brosnan povodom njenog 49. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan rođendan moja draga Keely. Puno te volim. Toliko godina ljubavi, života, rada i igre. Idemo dalje - napisao je glumac uz romantičnu fotografiju bračnog para Brosnan na kojoj je Keely naslonjena na Piercea s ukrasom od velikog ružičastog cvijeta u kosi.

Brosnanovi pratitelji pridružili su se čestitkama i lijepim željama u komentarima. 

- Najinspirativniji par koji je ikada postojao. Volim te i sretan rođendan kraljice Keely - napisala je glumica Lyndie Benson. 

Čestitkama se pridružila manekenka Cindy Crawford, glumica Rita Wilson glazbenik Eliot Paulina Sumner , glumica Jane Seymour i mnogi drugi. 

Nekoliko dana ranije glumac je objavio fotografiju u ležernom izdanju iz vrta gdje je okružen grmljem koje ima roze cvjetove baš poput onoga koji je Keely zataknula u kosu. 

- U tvojem vrtu, moja ljubavi - napisao je Pierce i označio svoju suprugu. 

Pierce i Keely upoznali su se na zabavi 1994., tri godine nakon što je Brosnanova prva supruga preminula od raka. Par se odlučio vjenčati 2001. i imaju dva sina, Dylan (25) i Paris (21). 

OBJAVIO FOTOGRAFIJU Pierce Brosnan sa sinovima proslavio Dan očeva: 'Moja ljubav prema vama je vječna!'
Pierce ima i sina Seana (38) kojeg je dobio u braku s Cassandrom Harris. Kada su bili u braku posvojio je njenog sina Chrisa (49), kao i pokojnu kćer Charlotte, koja je preminula 2013. godine od tumora na jajnicima, poput majke. 

Brosnan je često govorio o tome kako ga je Keely spasila od depresije nakon njegovih tragedija koje su ga snašle, opisujući je kao snagu 'bez koje ne bih mogao živjeti'.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare