To je to što me zanima!

Pierce Brosnan svojoj supruzi za 60. rođendan poklonio 60 ruža: 'Za moju djevojku smeđih očiju'

Zauvijek sretan i blagoslovljen što sam sjedio tamo kada si rano ujutro izašla iza ugla u Cabo San Lucasu, prisjetio se glumac njihovog prvog susreta u travnju 1994. godine
Vidi originalni članak

Glumac Pierce Brosnan (70) u emotivnoj je objavi čestitao svojoj supruzi, Keely Shaye rođendan i poklonio joj 60 crvenih ruža.

- Šezdeset ruža za moju djevojku smeđih očiju za njezin 60. rođendan - napisao je Brosnan na fotografiji na kojoj par pozira zajedno zagrljen.

UPOZNALI SU SE 1994. U MEKSIKU Ljubavna priča slavnog glumca: 'Ona ima snagu bez koje ne bih mogao živjeti, suđeno nam je'

- Zauvijek sretan i blagoslovljen što sam sjedio tamo kada si rano ujutro izašla iza ugla u Cabo San Lucasu - prisjetio se glumac njihovog prvog susreta u travnju 1994. godine.

Inače. par je nedavno u kolovozu proslavio 22. godišnjicu braka. Kako bi obilježila tu priliku, Keely je na Instagramu podijelila niz fotografija s njihova vjenčanja u Irskoj.

- Sretna godišnjica. Hvala ti što si uvijek spreman za ovu avanturu zvanu život - napisala je tada.

POGLEDAJTE GALERIJU Pierce Brosnan proslavio je 70. rođendan: Glumiti je počeo kao tinejdžer, doživio je tragediju...

Inače, Pierce je što se tiče ljubavnog života imao uspona i padova, sve dok nije došla Keely. Glumac je prethodno bio u braku s Cassandrom Harris od 1980. do njezine smrti 1991. Tijekom njegovog prvog braka, Brosnan i Harris su dobili sina Seana.

- Imao sam sjajan brak koji je nažalost imao svoj kraj, i imao sam dovoljno sreće da ponovno pronađem ljubav. Suđeno nam je da se nađemo. Zahvaljujem Bogu za nju svaki dan. Kad me Keely pogleda, postanem slab. Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ona ima tu snagu bez koje ne bih mogao živjeti - objasnio je jednom prilikom.

KAKAV OTAC, TAKAV SIN Pierce Brosnan udružio snage s najmlađim sinom Parisom: Snimili su kampanju za odjeću...

Putevi su im se ukrstili u Meksiku i počeli su izlaziti nedugo nakon slučajnog susreta. Nakon tri godine veze, Brosnan i Smith dobili su sina Dylana Thomasa. Smith je 2001. godine rodila njihovo drugo dijete, Paris Beckett.

POGLEDAJTE KAKO ZVUČI PJESMA IZ LEGENDARNOG 'KUMA' NA HARMONICI:

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD JE PSIHIATAR 'LUĐI' OD TEBE

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miške 26.09.2023.

    gospon

  • Sweet Caroline 26.09.2023.

    Posljednji džentlmen i romantik.

  • 26.09.2023.

    Ipak postoji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare