To je to što me zanima!

Pierce se zapustio: 'U izolaciji sam šest tjedana, a vidi me...'

Ma daj! Sigurno me zezaš! Pa nije ovo šest tjedana, više mi izgledao kao nekoliko mjeseci, pisali su pratitelji na Instagramu. Neki su ga upozoravali da sad mora paziti dok jede, da mu ne bi ostajala hrana na dlakama
Vidi originalni članak

Glumac Pierce Brosnan (66) pridržava se svih mjera socijalnog distanciranja pa je tako nedavno sa suprugom Keely Shaye Smith (56) uživao na egzotičnim Havajima.

Bili su odlično raspoloženi, uživali su na jednoj od pješčanih plaža, gdje je nekadašnji James Bond pokazao prilično zavidnu formu za svoje godine, dok se njegova supruga nije odvajala od njega.

Sad je glumac sve šokirao svojim izgledom. Inače aktivan na društvenim mrežama, sada sa svojim pratiteljima još češće dijeli detalje iz svakodnevnog života pa im se tako 'pohvalio' svojom sivom bradom i dugom kosom. 

- Izolacija... a tek je šesti tjedan - napisao je Brosnan, a zbog neuredne brade i kose, brojni su se pratitelji odlučili našaliti.

- Pierce, jesi li tu negdje? Javi se - komentirali su. Neki su pak bili u nevjerici da se radi o tjednima 'puštanja' dlaka. 

- Ma daj! Sigurno me zezaš! Pa nije ovo šest tjedana, više mi izgledao kao nekoliko mjeseci - pisali su. Bilo je i onih 'ozbiljnih' komentara o njegovu izgledu, ali i načinu na koji sada jede. 

- Dobro moraš paziti dok jedeš ručak, da ne bi na sebi imao ostatke hrane koju si doručkovao - upozoravali su vjerni pratitelji. 

Prije tjedan dana glumac je zaželio sretnu godišnjicu svojoj 'smeđookoj curi'.

- Draga moja Kelly, hvala ti što si u moj život unijela toliko ljubavi i ljepote, što si me proteklih 26 godina činila sretnom. Sretna godišnjica - napisao je i raznježio obožavatelje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ..D a r k w o o d.. 17.04.2020.

    Znači biti u kući=nebriga o vlastitoj higijeni i izgledu?

  • šargopirgasta 17.04.2020.

    Ja mislim da mu za ono Oscar izdanje treba jedno 50 ljudi da ga uredi. Ima godina i izgleda ko svaki prosječni jošmalostarčić. Nikakav seksipil, muževnost ili privlačnost...bar meni..tako da ova slika iz izolacije nije ništa drugo nego život bez pomoćnika

  • leolukictunjic 17.04.2020.

    To nije on

Komentiraj...
Vidi sve komentare