To je to što me zanima!

Piers Morgan: Cheryl je htjela da dođem kod nje i poziram gol

Dodala je kako će slikanje trajati svega nekoliko sati. Ukoliko bi voditelju smetalo pokazati intimne dijelove tijela, pjevačica je predložila da ih sakriju voćem. Međutim, voditelj je shvatio da je u pitanju zafrkancija
Vidi originalni članak

Britanski voditelj Piers Morgan (53) šokirao se kada ga je pjevačica Cheryl (35) pitala hoće li pozirati gol dok ga slika, piše The Mirror. 

- Pohađam privatne sate slikanja i moja zadaća ovaj tjedan je živi crtež. Bi li došao kod mene i pozirao gol? - pisalo je u poruci koju je Cheryl poslala Piersu. 

Dodala je kako će slikanje trajati svega nekoliko sati. Ukoliko bi voditelju smetalo pokazati intimne dijelove tijela, pjevačica je predložila kako da ih sakriju. 

- Ako želiš možemo staviti voće ispred tvojih 'zločestih' stvari. Javi mi ako si za - napisala mu je Cheryl. 

Međutim, voditelj je shvatio da je u pitanju zafrkancija. Pjevačica je pisala vragolije tijekom gostovanja u jednom od televizijskih emisija koja bi se trebala uskoro emitirati.

Cheryl je nedavno nastupila na britanskom X-Factoru, a za tu prigodu odabrala je kreaciju hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana (33). 

- Svaka nova vijest kad netko odabere moj dizajn u svijetu potvrda su mog rada i daje mi dodatni vjetar u leđa - rekao je dizajner.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.11.2018.

    normalno zezala se

Komentiraj...
Vidi sve komentare