To je to što me zanima!

Pijana Camilla se obračunala s Kate i vrištala: 'Uništit ću vas'

Kate se navodno obračunala s Camillom jer dugo trpi njezino zlostavljanje. Pijana Camilla se nakon svađe derala na Charlesa da će uništiti njega i njegovu obitelj
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (32), žestoko se obračunala s Camillom Parker Bowles (66), maćehom svog supruga, princa Williama (32). Pijana Camilla bijesno je izjurila iz palače vrišteći na Williamova oca Charlesa (65), za kojeg se udala 2005. godine nakon što mu je godinama bila ljubavnica dok je bio u braku s Williamovom majkom, pokojnom princezom Dianom. 

- Camilla je bila bijesna. Izjurila je iz palače i vrištala na supruga, princa Charlesa, govoreći mu: 'Uništit ću tebe i ostatak tvoje obitelji' - otkrio je izvor. 

U ovotjednom izdanju tabloida Globe objavljeno je da se Charles i Camilla rastaju.

Kate i William u potrazi su za dadiljom za sina

U međuvremenu, Kate i William traže novu dadilju za svog sinčića, princa Georgea, koja će im pomagati kada na proljeće krenu na jednomjesečnu turneju po Novom Zelandu i Australiji. Njihovoj trenutačnoj dadilji Jessie Webb (71), koja je čuvala Williama kada je bio dijete, istekao je ugovor. 

Iako je u mirovini, Webb je pristala paziti na Georgea uz uvjet da će to raditi tri mjeseca. 

- Jessie je trebalo nagovarati da prihvati posao, no ona voli Williama i htjela je pomoći. Ne mogu zamisliti da ona želi putovati svijetom u tim godinama - otkrio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Ja sam taj_1 25.01.2014.

    Pukla baba načisto... procugala naveliko... a tko i nebi u toj kraljevskoj obitelji?! svi su okrutni, bezosječajni, grozni...O ružnoći da i ne govorim.. A ova mislila naslijediti kraljicu... hahaha!

  • Ahileja 25.01.2014.

    Camilla će se popraviti kada Charles postane kralj.

  • kung fu panda 24.01.2014.

    ne da se Katica zezati neće kamila lako na kraj sa njom

Komentiraj...
Vidi sve komentare