To je to što me zanima!

Pijana Jordan zažvalila je homoseksualnog barmena

Prsata starleta obilazila je gay klubove u Londonu i razvratnim ponašanjem privlačila pozornost. Osim što je žvalila barmena, plesala je i na šipci
Vidi originalni članak

Peter Andre odlučio se razvesti od Katie Price (30) nakon što ju je u medijima vidio u alkoholiziranom stanju kako se nabacuje oženjenom Andrewu Gouldu, profesionalnom dreseru konja. Nedavno su pak u javnost izašle informacije kako pijana Jordan nije stala samo na flertu. Javio se Ben Osbourne, barmen koji je radio tu večer koja je rezultirala krahom njezinog braka.
- Jordan je već pijana došla u bar. Grlila se sa svima, a onda je navalila i na mene. Zažvalila me i to je trajalo desetak sekundi, a činilo se kao da je vječnost - otkriva šokirani student koji je inače homoseksualac. Nakon kratke epizode, Jordan se s društvom uputila u drugi gay bar gdje je prisutnima priredila ples na šipci.
- Vikala je, mahala rukama, plesala svjesna da ju svi snimaju. Šminka joj se razmazala po licu - otkriva izvor.

JORDAN VOLI KONJE
Prsata starleta poznata je i po tome što jako voli konje. U zadnje vrijeme se druži s dreserom Andrewom Gouldom. Njih dvoje su u posljednje vrijeme četiri puta posjetili Nizozemsku kako bi "razgledavali konje".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bubi13 17.05.2009.

    a jada,bas mi ga zao,tko zna sto je zamisljao dok ga je ona balila :))

  • user_21904 17.05.2009.

    to je njen način tugovanja!;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare