To je to što me zanima!

Pijana Kim Kardashian se posvađala s bivšim dečkom

Previše je popila i posvađala se s bivšim dečkom, nogometašem Reggiejem Bushom na vjenčanju njegova suigrača. Razdvojili su ih tjelohranitelji...
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (30) posvađala se s bivšim dečkom Reggiejem Bushom na vjenčanju njegova suigrača iz New Orleans Saintsa, Bobbyja McCraya. Američki nogometaš došao je do bivše djevojke i priznao joj da bi ponovno htio biti s njom. Kako su oboje previše popili Kim se počela svađati s njim jer se naljutila zbog njegova upucavanja. Agresivnu Kim i Reggieja razdvojili su tjelohranitelji i poslali ih njihovim kućama u odvojenim taksijima. Par je vezu prekinuo u ožujku nakon tri godine veze jer se Kim nije željela udati za njega, a on je to žarko htio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BlackdoG_1 11.08.2010.

    Mocka - ona je osoba koja je iskoristila svoju ljepotu (koju ima) i postala br.1 u glavama muškaraca.. i moram priznat - zasluženo.. a svaka usporedba s našim posvudušama je pogrešna markisa.. ova žena ipak ima putra u glavi i jako lijepo zna kako pozelenit u ovom kapitalističkom društvu.. Kim je carica ;)

  • markisa_17 11.08.2010.

    mocka: ona ti je nešto u rangu naše ave.. ama baš ništ neradi, pokaže malo mesa i svi pizde oko nje.. i vidim zna i usrat stvari na vjenčanju :-)

  • sulisa30 11.08.2010.

    Lijepa,lijepa.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare