To je to što me zanima!

Pijani Depp je psovao tijekom govora i posrtao na pozornici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne idu mi baš najbolje ovi govori, započeo je glumac svoje obraćanje publici. Mikrofon i blesimetar radili su mu probleme, ali je ipak uspio odraditi svoj zadatak
Vidi originalni članak

Holivudski glumac posrćući je došao do pozornice, a kad je stigao do mikrofona, bilo je jasno da je pijan. Johnny Depp (51) govorio je povodom 18. Hollywood Film Festivala u petak, a njegov zadatak bio je predstaviti nagradu za dokumentarni film 'Supermensch: The Legend of Shep Gordon' koji je režirao Mike Myers. 

Tijekom svog govora nije mogao sakriti koliko je zbunjen. 

- Ovo je najčudniji mikrofon koji sam vidio - bilo je prvo što je rekao kad se obratio publici. Pošto nije bio sposoban pročitati tekst s blesimetra, sam je rekao par rečenica o prijatelju Shepu Gordonu. 

- Ne idu mi baš najbolje ovi govori, ali Shep je već desetljećima jedan od najomiljenijih i najcjenjenijih menadžera u glazbenoj industriji. Vrlo sam sretan što postoji u mom životu. Smatram ga velikim i odanim prijateljem. Dakle, morate pogledati film - zaključio je Depp. Pokušao se čak i vratiti na ono što je trebao čitati s blesimetra, no to mu nije uspjelo pa je opsovao. Kad je shvatio što je učinio, nasmijao se i usta prekrio rukom. 

- Mislim da je ovo jedna od onih noći - rekao je glumac. Iako je u intervjuu za Rolling Stone rekao da nije pio alkohol godinu i pol, čini se da je ipak pokleknuo. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • user_388907 16.11.2014.

    Popija je bocu Loze :)

  • tommy lee 16.11.2014.

    izša je boston george iz pržuna , ima bit da je opet kolumbijka u điru

  • MagdalenaAbramović_1 16.11.2014.

    Legenda!A 24 sata ako niste znali za Vasu informaciju gospodin Depp je u potpunosti slijep na desno oko i poluslijep na lijevo,i da je bio trijezan ne bi mogao citati sa "blesimetra".

Komentiraj...
Vidi sve komentare