To je to što me zanima!

Pijani Kevin Spacey na Hvaru napao fotoreportera

Glumac je vidno alkoholiziran teturao po terasi, unosio se gostima u lice, a onda je to sve želio objasniti policajcu koji ga ništa nije razumio
Vidi originalni članak

Kevin Spacey nakon dobrog provoda u Dubrovniku posjetio je još jednu destinaciju - otok Hvar. Prije dolaska u kafić Teraca, Spacey je ispijao koktele u Carpe Diemu. U kafić Teracu je došao nešto prije zatvaranja, a vani je sjedila nekolicina gostiju. Pozornost je glumac privukao kad se počeo prešetavati do zahoda, po terasi, glasno pričati pa čak se unositi i gostima u lice. Tada je u kafić uletjela policija kako bi ih opomenula da im je radno vrijeme isteklo. Spacey je tada policajcima pokušao objasniti tko je on, dok ga policajac nije ništa razumio već ga je uputio na kolegu. To je izazvalo još veći smijeh kod okupljenih gostiju. Oskarovac je potom poludio i počeo braniti okupljenima da ga slikaju te mrmljati nešto o zaštiti privatnosti. Njegovi tjelohranitelji tako su navodno oduzeli memorijsku karticu Damjanu Tadiću, fotoreporteru Cropixa, a daljnji obračun spriječili su prisutni gosti. Spacey i Tadić već su imali "bliski susret" na Paklenim otocima kad su glumčevi tjelohranitelji isto tako Tadiću oduzeli karticu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • byzant 28.08.2008.

    A gdje je policija kad je stvarno netko treba?Ostavite Kevina na miru,pa sta ako j popio i glasno pricao.Koja jadna Hrvatska?

  • petruss 28.08.2008.

    čovjek se zabavlja i ostavlja novce kod nas a mi odma sa milicijom hmm. pardon Policija!

  • antika 28.08.2008.

    Krasna slika Hrvatske... Nema šta. A sramota treba biti svakoga (pa čak i glupavog drota) tko ne zna tko je Kevin Spacey.

Komentiraj...
Vidi sve komentare