To je to što me zanima!

Pink fotkom na kojoj doji sina izazvala podijeljene reakcije

Iako je na račun spomenute fotografija dobila mnoštvo pozitivnih komentara, bilo je i onih koji tako nešto ne odobravaju, posebno kada se objavi na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica Pink (37) je jedna od onih majki koje na društvenim mrežama vrlo često objavljuju fotografije svoje djece.

Pažnju javnosti privukla je kada se fotografirala u toplesu s trudničkim trbuhom, a s vremenom njezini su se pratitelji priviknuli na ovakva iznenađenja. Jedna od njezinih posljednjih objava na Instagramu je trenutak dojenja tromjesečnog sina i to na planinarenju. 

- Od planinarenja ožednimo - napisala je u opisu fotografije. Naime, Pink ovakvim 'fotkama' želi podići svijest o tome koliko je dojenje u javnosti normalna stvar i da se ljudi nad tim ne bi trebali zgražavati.

Iako je na račun spomenute fotografije dobila mnoštvo pozitivnih komentara, bilo je i onih koji tako nešto ne odobravaju, posebno kada se objavi na društvenim mrežama, a komentiranje se u jednom trenutku pretvorilo u ozbiljnu polemiku.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Mthesecond 16.04.2017.

    Dojenje na društvenim mrežama,uz ekskluzivne fotke tog čina za ove i one pervertite...Ma bravo za nju,bravo za te i takve dojilje u javnosti koje izlažu cice ko na pladnju :)) Sigurno je bilo komentara tipa baci cicu da se igramo...Hahaha...Ne znam tko može tako nešto podržavati..

  • retita🦋 16.04.2017.

    Dojenje je najljepši osječaj koji majka može osjetiti i ne vidim kako pogled na majku koja doji može nekome biti problem.Ako pak nekome smeta neka okrene glavu i produži dalje.;)

  • krivolov 16.04.2017.

    Svi ste vi u pravu, normalno je normalno, al opet da je neka debela prosjakinja izvadila u Areni cicurinu...tako , jedno za 75 godina će cura pljugat frajeru u Areni(novoj) i komentari ce bit. aaaa,pa sve je to normalno, zašto se sramit-//-mislim da moraju postojati neke moralne norme ponasanja(inače obožavam vidit dobru cicu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare