To je to što me zanima!

Pink smršavjela 25 kila nakon porođaja: Sad izgledam dobro

Mislila sam da ću se u trudnoći osjećati kao božica jer su mi svi govorili da je u trudnoći žena najženstvenija. To je sranje, kaže pjevačica koju je šokirala debljina
Vidi originalni članak

Tijekom trudnoće poprilično se udebljala. Pink (32) kaže da se zbog viška kilograma i mlohavog tijela osjećala loše. U lipnju prošle godine pjevačica je rodila djevojčicu  Willow Sage. Nakon porođaja skinula je 25 kilograma i to zato što je, kaže, postala veganka. 

- Povremeno pojedem komad piletine ili ribu, ali uglavnom izbjegavam sve namirnice životinjskog porijekla - otkrila je Pink u intervjuu za Cosmopolitan. 

I supruga Careya Harta 'navukla' je na vegansku prehranu jer je naučila kuhati razne specijalitete koji ne uključuju meso i mesne prerađevine. Uz to što pazi što jede, redovito vježba. Osim što ide u teretanu, vježba i yogu. Zadovoljna je svojim izgledom.

- Mislila sam da ću se u trudnoći osjećati kao božica jer su mi svi govorili da je u trudnoći žena najženstvenija. To je sranje, ja sam se osjećala loše - kaže Pink te se šali da joj je dijete djelomično građeno od torte od sira koju je u trudnoći puno jela.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • KikiDee 25.07.2012.

    Pih...ja sam skinula 3 puta po 25 kila nakon svake trudnoće (i više)...A jedem sve. Meni je ona baš ok i normalna za razlku od većine zih šuša tam preko bare.

  • ketić 25.07.2012.

    a ja jedva skinula 25 kila u 3 godine :-S

  • marija1411 25.07.2012.

    da se nisi 25 kg udebljala osjećala bi se super a onako ko slonica nelica

Komentiraj...
Vidi sve komentare