To je to što me zanima!

Pink želi svoje dijete nazvati prema svom omiljenom viskiju

Iako još sa sigurnošću ne zna kojeg je spola njezino dijete, razmišlja o mogućim imenima. Sina bi nazvala po omiljenom alkoholnom piću. Suprug nije oduševljen
Vidi originalni članak

Pink (31) nastavlja tradiciju slavnih koji svoju djecu nazivaju čudnim imenima. Ako rodi dječaka, pjevačica ga namjerava nazvati Jameson prema svom omiljenom viskiju. Međutim, Pink ističe kako time ne iskazuje samo ljubav prema alkoholnom piću.

- Moj otac zove se James, a bratu je ime Jason. Srednje ime mog supruga je Jason. Sve to povezali smo s omiljenim viskijem - rekla je Pink.

Njezin suprug Carey Hart (34) nije baš oduševljen tom idejom. Ne želi da mu djeca imaju čudna imena, ali Pink je rekla kako će ga pokušati 'preobratiti'. Pjevačica još nije sigurna ni kojeg je spola njezino dijete, a doktor je rekao kako postoji mogućnost da će pjevačica roditi djevojčicu. 

Jameson uistinu ne zvuči čudno naspram svih ostalih nevjerojatnih imena koja svojoj djeci daju slavni pjevači i holivudski glumci, recimo Bronx Mowgli Wentz, Sage Moon Blood, Heavenly Hirani Tiger Lilly i tome slično. Ostala imena i tko su kreativni roditelji koji su ih smislili, saznajte na Budi IN  - Otkvačena holivudska imena 1. dio i 2. dio

Idi na 24sata

Komentari 2

  • go girl 30.11.2010.

    legenda!! :D obožavam je!

  • baklava4 30.11.2010.

    neki pametan doktor

Komentiraj...
Vidi sve komentare