To je to što me zanima!

Pio i kockao prije finala: Nije ni čudo da je pročitao krivu Miss

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Komičar i voditelj Steve Harvey proglasio je krivu Miss Universe te napravio gaf o kojem bruji cijeli svijet. Dva dana uoči izbora, pio je i kockao do kasno u noć
Vidi originalni članak

Voditelj i komičar Steve Harvey (58) koji je svijet šokirao gafom na izboru za Miss Universe, pio je i kockao dvije noći za redom uoči finala izbora, piše TMZ, koji je i objavio i nekoliko fotografija na kojima se  vidi da je igrao rulet.

Harvey je, naime, pred milijunima gledatelja proglasio krivu pobjednicu i to kolumbijsku misicu Ariadnu Gutierrez . No, nakon što je ona dobila krunu i gromoglasan pljesak iz publike od svojih navijača, Steve je izjavio da je pogriješio i da je krivo pročitao karticu.

POGLEDAJTE VIDEO: Krivo proglasio pobjednicu izbora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolumbijka je bila prva pratilja, a prava pobjednica natjecanja bila je FIlipinka Pia Wurtzbach . Pia je zbunjeno prihvatila krunu, a kasnije je rekla da je njena pobjeda 'nekonvencionalna i prikladna za 2015. godinu'.

No iako je Ariadna rekla da je sretna i zadovoljna jer 'se sve događa s razlogom', kolumbijska dužnosnica u SAD-u, Maria Isabel Nieto , smatra da će misica imati ozbiljne traume od nemilog događaja.

- To ju je jako pogodilo. Psihološko je mučenje da joj se oduzme titula, a imati će i traume zbog trenutka kada su joj maknuli krunu s glave - rekla je Nieto.

Neki obožavatelji kolumbijske misice smatraju da je cijela stvar orkestrirana kao predstava za javnost te da je sve naredio Donald Trump, vlasnik licence izbora.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 22.12.2015.

    ajme skandala

  • sokre2k 22.12.2015.

    steve harvey je jedan stari mačak, uvjeren sam da je ovo smislio :D jedan od 4 originalna kralja komedije. sada, nažalost, samo 3

  • mediaplayer 22.12.2015.

    Pala im je gledanost pa trebaju malo skandala. Sad ce uskoro poceti i sise iskakati. Slucajno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare