To je to što me zanima!

Pippa Middleton otkrila da je trudna: 'Kate me preduhitrila'

Oca Pippinog supruga francusko pravosuđe tuži za silovanje maloljetnice koje se dogodilo prije 20-ak godina. Izvor blizak obitelji kaže kako se Pippa boji da će sve loše utjecati na njezinu trudnoću
Vidi originalni članak

Britanka Pippa Middleton (34), mlađa sestra vojvotkinje Kate Middleton (36), i financijski stručnjak Jamesa Matthewsa (41) čekaju svoje prvo dijete. Termin poroda je, šuška se, u listopadu. Vijest je posebno razveselila Pippinu sestru Kate koja 'svaki tren' treba roditi treće dijete.

- Sestre su jako povezane, pa je Pippa nakon Jamesa odmah Kate javila sretnu vijest - kaže izvor blizak kraljevskoj obitelji. Sestre Middleton su navodno htjele zatrudnjeti u isto vrijeme, no vojvotkinja od Cambridgea malo je 'preduhitrila' sestru. Pippa i James vjenčali su se u svibnju prošle godine nakon pet godine veze, a slavlje su platili 10 milijuna kuna. 

Obitelj je krajem ožujka potresao seks skandal Pippina svekra, multimilijunaša David Matthews (74). Njega francusko pravosuđe tuži za silovanje maloljetnice koje se dogodilo prije 20-ak godina, a on sve poriče. Izvor blizak obitelji kaže kako se Pippa boji da će sve loše utjecati na njezinu trudnoću. 

Jedan se 'napad' dogodio u Parizu, a drugi tijekom ljetovanja na otoku St. Barts. Svjedok događaja, koji želi ostati anoniman za medije, tužbu je predao prošle godine. 

- To su sve laži i skandalozne optužbe kojima se pokušava naštetiti Matthewsu i njegovom ugledu - kaže glasnogovornik obitelji za upravitelja ulagačkih fondova, bivšeg pilota i nasljednika škotske titule Laird od Glen Affric. Optužba će sada biti, kako kaže, podvrgnuta sudskoj istrazi, a vlasti u Parizu imaju rok od šest mjeseci da razmotre daljnje korake oko suđenja. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 22.04.2018.

    super vijest

  • bijesna baba 22.04.2018.

    A jadna koje ona probleme u zivotu ima

  • Gola_Istina 22.04.2018.

    Da li Morana zna padeže?

Komentiraj...
Vidi sve komentare