To je to što me zanima!

Pique se želi osvetiti Shakiri: 'S novom curom odlazi na mjesta na kojima bi ih mogla vidjeti'

Gerard Pique u poslijepodnevnim satima odlazi sa svojom novom djevojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Shakirinom kućom. I to ju je potpuno shrvalo, naveo je španjolski paparazzo
Vidi originalni članak

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) i nogometaš Gerard Pique (35) prolaze kroz buran razvod. Nakon što su na društvenim mrežama objavili fotografije njegove nove mlađahne djevojke, krenule su glasine kako se Pique namjerava osvetiti Shakiri. I sve to jer ga ona navodno nastoji udaljiti od djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gerard navodno namjerno odlazi sa svojom novom djevojkom, studenticom Clarom Chijom Marti (23), na mjesta na kojima ih Shakira može vidjeti ili barem čuti od drugih da su tamo bili. Prema navodima paparazza Jordija Martina, Pique se svim silama trudi razljutiti je.

- Gerard Pique u poslijepodnevnim satima odlazi sa svojom novom djevojkom do kuće njegovih roditelja, koja je povezana sa Shakirinom kućom. I to ju je potpuno shrvalo. Nije ga briga što će ih ona vidjeti skupa - izjavio je Jordi te dodao kako odnos između njih nikad nije bio gori.

Podsjetimo, fotografije Piquove djevojke počele su se dijeliti Twitterom, a mnogi pišu da ih Clara jako podsjeća Shakiru iako na objavama rukom prekriva dio lica.

Pojedinci na društvenoj mreži pišu i da Clara nije trebala ulaziti u vezu s Gerardom, ako je znala da ima obitelj. Izvori bliski paru kažu da se viđaju već neko vrijeme premda nije poznato je li njihova romansa počela prije ili nakon razlaza s pjevačicom.

Clara je studentica odnosa s javnošću i zaposlena je u Piqueovoj producentskoj kući 'Kosmos'. Par se navodno upoznao na sportskim događajima 'Kosmosa'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • japanokinezjapano 20.08.2022.

    Taj Pike je nedorastao, kao da je zastao u razvoju i ne ide dalje.

  • sljastrava 20.08.2022.

    Ide na mjesta na koja je i prije volio dolaziti,a ne da bi ga ona vidjela.

  • Ivica Mak 20.08.2022.

    Ma zbilja,Pique tako zeznut😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare