To je to što me zanima!

Pique Shakiri brani muškarce, ali nema ništa protiv Rihanne

Ljepotice su nedavno zajedno snimile spot za pjesmu 'Can't Remember To Forget You'. Kolumbijka za kolegicu kaže da je i dalje skromna 'djevojka iz susjedstva'
Vidi originalni članak

Shakira (37) je u razgovoru za nedjeljno izdanje britanskog The Suna pričala o prijateljstvu s  Rihannom (26) i svom odnosu s Gerardom Piqueom (27).

Za pjevačicu s Barbadosa Shakira je kazala da je bila savršena za gostovanje na prvom singlu s novog albuma. Pjevačice se često dopisuju jer se rijetko stignu naći. 

- Ona je i dalje djevojka iz susjedstva, pristupačna i skromna. Prijateljice smo i dopisujemo se, ali životi su nam na različitim mjestima. Ona je prilično zaposlena žena kao i ja - rekla je Shakira. 

Nogometaš Barcelone, Gerard Pique, s kojim Kolumbijka ima sina Milana (1) nedavno joj je zabranio da snima spotove sa zgodnim muškarcima, ali izazovni spot s Rihannom je odobrio. 

- Odobrio je! Pustila sam mu video i pitala ga je li pretjeran. Rekao je da misli da je odličan i elegantan. Svidio mu se - kazala je pjevačica. 

Priznala je i da uživa u ulozi djevojke nogometne zvijezde. Nije mislila da će biti djevojka nogometaša, no sada je sretna zbog toga. Svog Gerarda gleda kao ‘vojnika’ koji svoje vrijeme i fokus daje svom timu. 

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu navijat će za njegov tim, ali i za svoju nacionalnu reprezentaciju.

Za kraj je rekla kako se nada da će i njihov sin Milan krenuti očevim stopama i baviti se sportom radije nego showbiznisom poput majke. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • anane 17.03.2014.

    a koji to ne brani,..mislin da nepostoji muskarac kojem je sasvim sve jedno hoce li te neko "gledat",,nece mozda to priznat direktno,ali sigurna sam da im je to najveca briga,pogotovo ako je partnerica pozeljna i svjestan je toga..ok Pique je to izveo na malo saljiv nacin,ali garant nije nit ona "mirna"cinjenica je da je pet klasa pozeljniji od nje...

  • snoopylove4ever 17.03.2014.

    Bkt jel ovo De Javu ili vi ponavljate clanak. Hhahah pa više nemate o čem pisat jbt :D

  • sexy dečko 17.03.2014.

    Pa nebi ni ja dao curi da snima spotove s drugim muškarcima, dapače zabranio bih joj i da pogleda drugoga, a dok bi ja mogao gledat druge kolko god hoću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare