To je to što me zanima!

Pišek je u mini haljini istaknula duge noge: Neprepoznatljiva si

'Izvinite nisam vas prepoznao', 'A daj Nikolina, ne možeš biti takav komad, pisali su pratitelji. No iako ju mnogi smatraju 'kopijom' glumice Angeline Jolie, Pišek priznaje da je najmanje zadovoljna nogama
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek Ristović (43) odmara se na Ibizi te je obožavatelje odlučila 'počastiti' fotografijamom s odmora.  

- Slika prije noćnog izlaska. Slika poslije izlaska ne postoji iz razumnih razloga. Smatram se sretnom jer sam se kući vratila s mobitelom - napisala je Pišek ispod fotografije na kojoj pozira u crnoj uskoj haljini, a u prvi plan istaknula duge noge.

- 'Izvinite nisam vas prepoznao', 'A daj Nikolina, ne možeš biti takav komad', 'Prelijepa' - pisali su joj pratitelji. No iako ju mnogi smatraju 'kopijom' glumice Angeline Jolie (43), Nikolina priznaje da nije zadovoljna svojim izgledom, a najmanje svojim nogama.

- Održavam se stalno. Postoje finese koje treba srediti, na primjer bokovi - priznala je za Blic.

'ISTE STE' Pišek ima kopiju: Pohvalila se fotografijom kćeri Hane (22)

Nikolina nije nikada tajila da je, kada joj se nešto na njoj nije sviđalo, otišla to malo 'popraviti' kod estetskog kirurga. No, mnogi su ju optuživali da je operirala i više nego što stvarno je.

- Za puno više me optužuju nego što se zapravo događalo, manje-više sve se to svodi na nekakvo ubrizgavanje lijekova i supstancija. Da biste se održali svježima, ne morate više ići pod nož, dovoljno je da u pauzi za ručak odete malo da vas srede - rekla je svojedobno Nikolina. Na negativne komentare ne voli odgovarati, ali znaju ju zaboljeti oni za koje zna da su netočni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Hydra_1 03.09.2019.

    Kopija Angeline Jolie??!!! Samo sanjaj hahaha

  • kristinazg 02.09.2019.

    Sto se desilo zenama, potpuno se pogubile.

  • 26.08.2019.

    Prošlo njeno vrijeme ne znam što pokušava više?

Komentiraj...
Vidi sve komentare