To je to što me zanima!

Pišek na Mehunkinoj jahti, Curavić Hvarom šeta sam

SVATKO NA SVOJU STRANU: Nakon partijanja na Zrću, Nikolina i Snježana Mehun odmaraju na jahti Fake, a Kristijan je pokazao nabildani torzo pokazao na Hvaru
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek (34) i Snježana Mehun (39) na Rab su doplovile jahtom Fake.
- Namjerno sam je nazvala Fake (na engleskom lažnjak, nap. a.) da odudara od drugih - rekla je Mehun.
Popile su kavu s Nevenom Ciganovićem, koji je na Rab došao nekoliko dana prije. Očekivalo se da će navečer doći na Severinin koncert, no zbog dva dana tulumarenja u Papayi na Zrću bile su preumorne.
- Da nismo bile mrtve umorne, došle bismo. Umorilo nas je ne samo Zrće, nego i sunce i more - rekla je Nikolina.
Nije htjela govoriti o prekidu s Kristijanom Curavićem (36). Cure su ujutro natočile gorivo i isplovile. Snježana je vješto manevrirala u marini dok je preplanula Nikolina u zlatnom bikiniju i vrućim hlačicama izvlačila bokobrane. Kristijan Curavić prošetao je hvarskom rivom bez majice.
- Došao sam na vikend k prijatelju Marku, s kojim treniram ultimate fight. On je na Hvaru s djevojkom, a ja soliram - rekao je Kristijan. Ni on nije htio ništa reći o prekidu veze s Nikolinom Pišek.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • heconja 16.08.2010.

    i kaj bi mi sad trebali,i ja sam bio na moru i čak sam s autom iso,najčudnije od svega mi je to,da nitko nije nista piso o tome

  • gucica 16.08.2010.

    Nek žene uživaju kad imaju para i ja bi da mogu!

  • šuma 16.08.2010.

    na zadnjoj slici si stvarno slatka ali čini mi se u ovih par dana što čitam vidim da si ga se ti htjela riješiti a ne on tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare