To je to što me zanima!

Pišek: Nisam osjetila recesiju, meni je sada bolje nego prije

Voditeljica je za tportal izjavila da je prije recesije imala samo jedan ugovor dok sada ima potpisane ugovore s dvije televizijske kuće u čak dvije države
Vidi originalni članak

Voditeljica se u intervjuu za tportal pohvalila kako na svojoj koži nije osjetila posljedice recesije.

- Imam tu sreću da imam potpisane ugovore s dvije televizijske kuće u dvije države, i to poprilično dobre ugovore, tako da me plaćaju i za vjernost. U vremenima prije recesije imala sam samo jedan ugovor, tako da mogu reći da ne osjećam recesiju tako strašno - rekla je Nikolina Pišek.

Komentirala je da se ne smatra seks simbolom i priznala da je trenutačno jako zadovoljna i sretna osoba. Otkrila je kako je odlučila da svoj privatni život neće komentirati neko vrijeme i zaključila da ne vjeruje u mit o fatalnoj privlačanosti između Hrvatica i srpskih poduzetnika.

>>> Ovdje pogledajte video

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ElijanaButković 20.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DruunaNorthernstar 20.10.2012.

    Ma ne osjeti vraga.To je onaj ugođaj dok stara frajla pokušava pošto-poto objasniti svima kako joj je baš super.Nikako ne nasjedati.

  • Aranka 20.10.2012.

    Sjedeći na "dvije stolice" začas ćeš se naći na podu..Znaš onu...godine prolaze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare