To je to što me zanima!

Pišek o prosvjedima u Srbiji: Da imamo m*da i mi bi svašta rekli

Prosvjed je počeo s nekoliko stotina sudionika, a kasnije se mnoštvo uvećalo. Na ulicama je bilo tisuće Beograđana. Oko cijele situacije oglasila se Nikolina koja živi na relaciji Zagreb-Beograd
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek Ristović (44) poslala je podršku prosvjednicima u Beogradu. U centru Beograda satima su trajali sukobi policije i prosvjednika koji su se u utorak navečer okupili ispred skupštine Srbije nakon što je Aleksandar Vučić (50) najavio ponovno uvođenje policijskoga sata zbog pogoršane epidemiološke situacije.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nikolina živi na relaciji Zagreb-Beograd'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Beograde, izdrži. Da mi imamo muda isto bi se svašta imalo za reći - napisala je Nikolina uz fotografije sa sinoćnjih prosvjeda. 

Prosvjed je počeo s nekoliko stotina sudionika, a kasnije se mnoštvo uvećalo. Na ulicama je bilo tisuće Beograđana. Osim toga, dio prosvjednika ušao je u zgradu Skupštine i počeli su incidenti i sukobi s policijom. 

Prosvjednici su policiju zasipali jajima, kamenjem, plastičnim bocama i bakljama te su zapalili desetke kontejnera. Prema novim izvješćima ozlijeđenih ima na obje strane, ljudi su ležali na cesti. 

REKLA SVOJE MIŠLJENJE Pišek o cjepivu: 'Duže živimo, a za to nije zaslužna molitva'

Situacija je djelovala prilično kaotično, a najmanje jedan prosvjednik je uhićen. Interventnoj jedinici policije pridružila se i postrojba žandarmerije s opremom za razbijanje demonstracija.

Inače, Nikolina živi na relaciji Zagreb-Beograd zbog posla. U braku je s Vidojem Ristovićem (41), a imaju kći Unu Sofiju (5).

POGLEDAJTE 24 PITANJA S NIKOLINOM:

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Ljerka PosarićS 19.09.2020.

    kaj pišekica brblja - vidi se kaj je ona napravila i njoj slične -samo nek si ostane ljubiti "braću" fuj sram je bilo i sve njene prijateljice- ja nikad neću u Srbiju kao što su hrvatske peveljke govorile - " i ošle pevati" f u j !!!!

  • brezanova 09.07.2020.

    Vid... čije su bolje Mandarine ili Piškove?

  • budspencer_1 08.07.2020.

    Pa ona je prepunaaa m..ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare