To je to što me zanima!

Pišek se slikala za FHM, i ne želi stan bez teretane

Nikolina koja je u vezi s Kikijem Curavićem ne misli da je seks-bomba. Da je tražena u Srbiji pokazuje i naslovnica srpskog izdanja FHM-a
Vidi originalni članak

Nikolina Pišek (33) živi na relaciji Zagreb-Srbija. Voditeljica “Operacije Trijumf” kondiciju nabija vježbanjem pet puta na tjedan. Prije odlaska u Beograd inzistirala je da u stanu gdje će je produkcija smjestiti ima teretanu.
- To nije neki moj hir. Mislite li da se ovakvo tijelo dobije sjedeći - smije se djevojka Kikija Curavića (34).
- To je bio moj jedini zahtjev, odnosno molba koja mi je na kraju uvažena. Sad u Beogradu živim u hotelu s teretanom - govori.
Ne misli da je seks-bomba. Fizički izgled joj nije najveći adut.
- Nisam glupa ljepotica - zaključuje Nina, koja kaže kako za razliku od brojnih estradnih kolegica nema privatni kućni pornouradak.
- Zadnje što bih htjela gledati sam ja u ljubavnom zanosu - kaže.

NIKOLINA SE SLIKALA I ZA FHM
Kako je u kratko vrijeme postala tražena osoba u Srbiji, Nikolina se slikala i za srpsko izdanje magatzina FHM. Opisali su je kao Hrvaticu za kojom uzdišu od Triglava do Gevgelije. Pritom je dala i intervju o čemu će se više znati kad magazin izađe na tržište.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dima_girl 11.10.2008.

    prirodna ljepotica :)

  • crespo1607 10.10.2008.

    nije nesto posebno lijepa i zgodna,ali je zato ozak dijabola

  • morskavila 10.10.2008.

    ma znate što...ona je meni...komad....nešto neobično...šašavo...drugačije....!!!!!!!!!!sa stilom...i ukusom...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ninice do jaja si!!!!!!!111

Komentiraj...
Vidi sve komentare