To je to što me zanima!

Pišek: Seks na jednu noć je opasan, ali je i zanimljiv...

Voditeljica Nove TV usporedlia je seks na jednu noć s vatrom. Nikolina smatra da u rukama dobrog gospodara može biti zanimljiva igrica
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek smatra da onaj tko nije imao seks na jednu noć, da se onda vjerojatno uopće nije seksao.
- Na veliko čuđenje svih puritanaca, seks na jednu noć događao nam se svima. Ne zbog toga što možda mi to želimo, nego naprosto život je takav, neobičan i odvede te u nekim čudnim smjerovima - izjavila je Nikolina za "IN magazin" i dodala kako se lako može dogoditi da upoznaš neku osobu o kojoj misliš sve najbolje, a onda on jednostavno netragom nestane.
- Seks na jednu noć je kao i vatra. U rukama dobrog gospodara za nekoga to može biti zanimljiva igrica, a isto tako može biti i opasno - zaključila je voditeljica koja je u vezi s roniocem Kristijanom Curavićem od ljeta 2007. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • josko11 19.03.2009.

    drolja...

  • zelenooki 19.03.2009.

    ja sam ga odbio 2 puta jer nisam imao kondom a i bojim se bolestine!!admine ne brisi kondom je danas normalnda pojava!!

  • virusica 19.03.2009.

    Kakve god mi imali predrasude o sexu na jednu noć, ne postoji muškarac koji ga ne priželjkuje i koji bi ga odbio, a i najkozervativnijoj ženskoj se može desit da krivo procijeni, splet okolnosti i eto sexa!! Desio se i meni, daj bože da se desi još koji put! Kad se desi iz strasti i slobodne volje zar postoji i jedan razlog protiv njega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare