To je to što me zanima!

Pišek tvrdi: Beograđani lakše pristupe ženi, Hrvati kalkuliraju

Voditeljica je u intervjuu za Extru rekla da se Hrvatice zaljubljuju u Beograđane jer imaju manje inhibicija i manji strah od odbijanja dok se Hrvati boje samoživih žena
Vidi originalni članak

Voditeljica je na srpskom TV Pinku dobila autorsku emisiju, no preseljenje u Beograd ne planira. Vjeruje da će se njen izgled, budući da će na novom poslu surađivati uglavnom s muškarcima, svesti na to da bude seksi, piše Extra. 

Nikolina Pišek kaže da posao u Beogradu nije prihvatila zbog dečka Matije Ćorkovića. Osvojio ju je njegov šarm i to što je u pravo vrijeme bio na pravom mjestu i oboje su 'kliknuli'. 

Fatalno zaljubljivanje Hrvatica u Beograđane Nikolina povezuje s time da Beograđani imaju manje inhibicija, lakše pristupaju ženama i imaju manji strah od odbijanja. Ne zna jesu li Hrvati možda prestrašeni od samoživih i samodostatnih Hrvatica ili pak previše kalkuliraju. 

Izvorni članak pročitajte u Extri

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Faktor-S 26.06.2012.

    istina.drugačiji je mentalitet i više su opušteniji ljudi

  • FallenMessiah 23.09.2011.

    UHHHHHH NIKOLINA KAKO SI DOBRAAAAAAAAAAA

  • devildust 23.09.2011.

    Uništila je Curavića financijski, psihički a i fizički... i onda prešla na frajera koji ima love...Može ju biti sram..nije ništa bolja od onih na cesti samo se ona prodaje za veću lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare