To je to što me zanima!

Pišek više ne ljubi Ćorkovića: Mjesec i pol dana nisam u vezi

Voditeljica je za Story izjavila da Matija u njoj uvijek može imati prijateljicu. Jedan od glavnih razloga prekida krije se u tome što su živjeli u različitim državama
Vidi originalni članak

Voditeljica je u intervjuu za Story priznala da više nije u vezi sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem. Nikolina Pišek kaže da nisu prekinuli ni u kakvoj svađi te da razlog prekida nije treća osoba. Dodaje da Matija, što se nje tiče, u njoj uvijek može imati prijateljicu.

Početkom godine počela su šuškanja da je dvogodišnja veza voditeljice i poduzetnika koji živi u Berlinu u teškoj krizi i da su pred prekidom. No Nikolina je tada demantirala takve glasine. Komentirala je da svaki par ima svoje uspone i padove i priznala da im probleme stvara to što ne žive u istoj državi. Upravo u tome jedan je od glavnih razloga njihova prekida.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • japanokinez 27.06.2012.

    Ovaj ofucani razlog daljina??? Moja susjeda je u braku 31 godinu, muž joj plovi i na godinu je kući 2 mjeseca. Imaju savršen brak i niko od njih dvoje ne spominje daljinu. Ako nekog voliš, daljina je nula, zato nas molim te poštedi te trakavice.

  • jerfra_1 27.06.2012.

    podero bi ju ko peder playboy.

  • sestro 27.06.2012.

    svi koji imaju malo deblje račune mogu ga umočit:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare