To je to što me zanima!

Pišek: Znači, Soraja je glupa? Soraja: Pišek je u klimakteriju!

Starleta i voditeljica sukobile su se nakon što je Nikolina Pišek u emisiji 'Bulevar' javno prokomentirala jednu Sorajinu izjavu, a starleta joj nije željela ostati dužna
Vidi originalni članak

U srijedu su u emisiji 'Bulevar' emitirali prilog sa Sorajom Vučelić (26). Starleta je izjavila da ona radi razliku između medijske pažnje i popularnosti koje imaju javne osobe, što je novinar koji je radio prilog i pohvalio, piše srpski Alo. Starleta je dodala kako izgleda da nije tako glupa kao što svi misle i na kraju toga sa  smiješkom dodala da se šali. 

Na zadnju Sorajinu izjavu kasnije je iz voditeljskog studija reagirala i Nikolina Pišek (40). 

- Prvo kaže da nije glupa, a onda da se šali. Znači, glupa je? Tko prizna, pola mu se doda - komentirala je Nikolina ponovivši Sorajinu izjavu, a Soraja joj nije ostala dužna. 

- Evo upravo spremam ispit pa sad nemam vremena za takve osobe. Nemojte je kriviti, vjerojatno je klimakterij u pitanju - odgovorila je Soraja na Nikolinin komentar. 

Nikolina se početkom rujna u Monte Carlu udala za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića (37). Nakon vjenčanja počela je raditi kao jedna od voditeljica emisije 'Bulevar' na B92 televiziji. 

- Ja tu osobu ne poznam i ne želim da probisvjeti dobivaju prostor u medijima preko mojih leđa - rekla nam je Nikolina Pišek.

N. Pišek je zbog novog posla odustala od medenog mjeseca

Idi na 24sata

Komentari 159

  • LukaRuškan 30.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • šiš 10.11.2013.

    E baš su se našle dvije prave.

  • scholes123 09.11.2013.

    moram popravit kupaonicu a nigdje silikona za kupit strašno. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare