To je to što me zanima!

Pišekica: Za seks važni su i debljina i dobra tehnika...

Nikolina kaže da ima dobar seksualni život i tvrdi kako su u seksu važni i veličina i debljina penisa, jer muškarcima daje samopouzdanje što je bitno
Vidi originalni članak

Nisam se seksala s muškarcem koji pije tablete za postizanje erekcije, a s obzirom na sadašnjeg partnera, to bi bilo pogubno za mene, rekla je Nikolina Pišek (33) smijući se. Ona ima dobar seksualni život i tvrdi kako su u seksu važni i veličina i debljina penisa, ali i vješta partnerova tehnika.
- Muškarcima je za samopouzdanje u krevetu bitna veličina, a meni su bitni i opseg i tehnika - ističe voditeljica, koja je u vezi s roniocem Kristijanom Curavićem. Kaže da njih dvoje prekidaju bar dva puta na dan.
- Prezaposleni smo, pa zbog toga dolazi do trzavica - ističe Nikolina, koja obožava spavati gola. S kćeri Hanom (12) još nije razgovarala o seksualnosti jer je, kaže, premlada.
- Svjesna sam da postaje tinejdžerica i da više s njom neću moći razgovarati u rukavicama. Pripremam se i za tu situaciju - zaključila je seksepilna voditeljica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • escalade 26.11.2009.

    ali ipak cini mi se da joj je najbitnije da joj partner u sexu moze bez zraka barem 5 minuta... ako me shvacate...

  • breskvica 26.11.2009.

    umišljena kurveštara, muka mi je od njezinih sranja...

  • gusterica 26.11.2009.

    vidim da je komentirala samo zakinuta ( u obje glave) muška bagra!! ma vi muski toliko sigurni u sebe nemate pojma ni o zenskoj fizionomiji a taman o potrebama u krevetu.!!!!lol majmuni

Komentiraj...
Vidi sve komentare