To je to što me zanima!

Pitali smo domaće celebrityje gdje su pojeli najbolje ćevape, a većina njih se odmah složila

Pjevačica Jelena Rozga, glumci Janko Popović Volarić, Miran Kurspahić, Marijana Mikulić, Mislav Čagalj te voditeljica Tončica Čeljuska nisu htjeli propusti dozu bosanskog humora u Zagrebu
Vidi originalni članak

Dugotrajnim pljeskom, ovacijama publike i u fantastičnoj atmosferi punog Kina SC, komedija Danisa Tanovića (52) “Deset u pola” zabilježila je premijeru u Hrvatskoj i time zatvorila ovogodišnji Zagreb Film Festival.

- Ovo je najljepši prizor koji redatelj može vidjeti – puno kino. Sretan sam večeras - rekao je Tanović na projekciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komedija oskarovca Danisa Tanovića inspirirana je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu? Evo, što kažu poznati Hrvati, koji nisu htjeli propustiti dozu bosanskog humora.

HRVATSKA PREMIJERA Zagreb Film Festival proglašava pobjednike uz film o ćevapima i oskarovca Danisa Tanovića

- Moj suprug je Sarajlija, najbolji ćevapi su u Želji, a ako ih kupujete za doma onda u mesnici Mujanić - otkrila nam je bivša manekenka Suzy Josipović - Ćevape nisam jeo od 2015. godine, a tada su mi najbolji bili kod Želje - rekao nam je Miran Kurspahić. - Joooj... Kod Trovača. Volim ih s kajmakom i lukom - otkrio nam je Janko Popović Volarić. - Nisam bila u puno ćevabdžinica, ali definitivno kod Želje - priznaje glumica Marijana Mikulić. - U Sarajevu. Koju ono volim? Kod Želje - otkrila je pjevačica Jelena Rozga. - Definitivno u Sarajevu, kod Želje - rekla nam je voditeljica Tončica Čeljuska. - U Sarajevo. Na Baščaršiji kod Želje - rekao je Mislav Čagalj. - Meni je najbolja ćevabdžinica Ilidžanka - otkrio nam je glumac Izudin Bajrović, koji ih voli s lukom, bez kajmaka. - Najbolji ćevapi? Morat ćete pogledati film - zaključio je redatelj Tanović. Film u hrvatska kina dolazi 2. prosinca 2021.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA ZLATANOM STIPIŠIĆEM 'GIBONNIJEM': 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ira27 23.11.2021.

    Steta što taj Zeljo ima neotesanu gubu od konobara pa nismo uspjeli probati. I nemam zelju vise ikad uc u tu cevabdzinicu. Plus culi smo da je Zeljo samo razvikan, da je davnih dana prestao biti broj 1.

  • svilaj1 22.11.2021.

    U zagrebu svakako Urban grill Sarajevo!

  • Lik_Iz_Mase 22.11.2021.

    Kod Želje definiške čoeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare