To je to što me zanima!

Pjegice i divlje kovrče: Kidman je bila potpuno 'druga' osoba

Danas jedna od najelegantnijih holivudskih glumica, Nicole je kao tinejdžerica osvojila publiku kao tinejdžerica bujnih crvenih kovrča s pjegicama na licu
Vidi originalni članak

Australski film redatelja Briana Trenchard-Smitha 'BMX Bandits' bio je jedan od najvažnijih tinejdžerskih filmova osamdesetih godina u Australiji. Quentin Tarantino isti film nazvao je 'australskim Gooniesima'.

U njemu troje tinejdžera na svojim BMX-ovima bivaju nehotice umiješani u 'rat' s lokalnim kriminalcima. To je ujedno i film u kojem je Nicole Kidman (48) ostavila svoju prvu filmsku ulogu. 

Redatelj Brian kasnije je rekao da je odmah prepoznao da kovrčava, pjegava i glasna Nicole ima 'ono nešto'. 

Danas, Nicole iza sebe ima jednog Oscara i, neki kažu, nekoliko estetskih operacija na licu. U jednom trenutku, Nicole je toliko pretjerala da nije mogla micati licem. Glumica je jednom priznala da je 'probala botoks', no ubrzo je prestala jer je shvatila da ne može izražavati emocije licem. 

Svoj mladoliki izgled, kaže, zahvaljuje dobroj prehrani i zdravom načinu života. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Moslavka 16.01.2016.

    Nemojte me suditi ali meni ona nikada nije bila nesto posebno. Botoks ili ne ali nekako mi uvijek djeluje hladno, mrtvo. Zao mi je kroz sto je prosla sa Tom Cruize. To nije bilo fer. Drago mi je da je nasla drugu srecu i neka si pusti kosu opet u frcke.

  • 16.01.2016.

    na imam kovrcavu kosu i cjeli zivot je ravnam i ona nije jos , naucila da mora tako ostati vec se kovrca i dalje!

  • medeki 16.01.2016.

    Nije se previše izmjenila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare