To je to što me zanima!

Pjer Žardin: Ante i Simona će se sto posto poseksati!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Druga sezona reality showa "Farma", započela je upoznavanjem s natjecateljima. Farmere su nam predstavile seksi Mia Kovačić i Nikolina Pišek...
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da ste prošle godine na farmi vidjeli sve, grdno se varate! Tako je Mia Kovačić, odjevena u crvenu izazovnu haljinu, najavila drugu sezonu hrvatskog reality showa. Ante Gotovac još je jednom istaknuo kako nema pojma zašto se odlučio na ovaj potez, dok njegova Simonica želi jedan sasvim novi život. Odlučila se za onaj na selu. Nikolina Pišek, odjevena u seksi učiteljicu, upitala je Gotovca na kraju predavanja koje je drugo pravilo, a on je odgovorio: “Nemam pojma”. Pitala je i Simonicu koji zadatak slijedi poslije drugog? Simona ju je zbunjeno gledala.
- Mislim da mogu svima biti majka - rekla je Marina Perazić po dolasku u studio Nove TV. Mia Kovačić uzravatila joj je: “A, možda i baka”. Farmeri će se i ove godine natjecati za pola milijuna kuna. Nakon što su natjecatelji napustili studio u njega se ušuljao patuljak Macmalić sa škrinjom punom dukata. Radi se zapravo o polovici nagrade - 250 dukata koji vrijede 250.000 kuna. U finalu će gledatelji odlučiti tko je zaslužio pobjedu i taj će farmer osvojiti škrinjicu. Druga škrinja s 250 dukata je kod mentora Jože, koji će svakog tjedna Gazdi farme dodijeliti određen broj dukata kao nagradu tj. plaću za uspješno napravljen zadatak. Već se počelo šuškati da će Gotovčevi zbog Simonine pjevačke karijere, ali i kćeri Gabrijele (2), ranije otići s Farme. Prvog tjedna showa gazdarica farme bit će Ivana Paris. Ona je ispod šešira pronašla potkovu i dukat. Ostali farmeri ispod šešira imali su samo dukat. Pjer Žardin uvjeren je da će se Ante i Simona poseksati bez obzira na ostale stanare. Mario Mlinarić (29) sa sobom je ponio i sprave za vježbanje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bovan 02.03.2009.

    a oće li ko kojeg prasca poševiti,zanimljivije mi je to nego njih dvoje.Mogu ga i pojest poslije toga.

  • slama 02.03.2009.

    e ljudi,to je kao razbibriga,nije ni zamišljeno kao jako inteligentno pa ko voli nek izvoli.usput radi se i o tome da su plačeni za to..i to puno bolje nego ja sa faxom.

  • ivicazasve 02.03.2009.

    svi komentiraju antu i simonu iako su oboje budale koji se preko medija promoviraju,ovo je sramota za Hrvatsku i za nasu televiziju,bolje da se ti novci uplate sirotinji za kruh a ne za neku bezveznu farmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare